Jedeme! Jágr vyzval Šonku na cyklistický souboj

Že hodinky už zdaleka neměří jen čas, vědí i Jaromír Jágr a Martin Šonka. Dvě persony českého sportu si na vlastní kůži vyzkoušely, co všechno dnes umí smartwatch. Díky režimům na monitoring sportů mohla na oficiálním představení novinek od Huawei hokejová legenda vyzvat akrobatického pilota k měření sil na kolech i při golfu.

„Hokej je pro mě pořád číslo jedna, ale kromě něj trávím nejvíc času na kole,“ lákal na svůj cyklistický výkon Jágr. Právě přátelský závod s Šonkou byl první disciplínou, v níž se oba borci poměřili.

A i pro takové sportovní mazáky to byla fuška! Na speciálně upravených kolech a s chytrými hodinkami na zápěstí šlápli Jágr s Šonkou do pedálů a čísla začala naskakovat. Nejen průběžná rychlost a ujetá vzdálenost, ale i rychlost tepu, vydaná energie nebo počet spálených kalorií. I když přátelské měření sil trvalo minutu, sportovci si pěkně mákli a prověřili funkce nových smartwatch od Huawei.

„Jen ať si to každý zkusí,“ oddychoval s úsměvem Jágr. To už mu hodinky řekly, jak si při tréninku vedl, z čehož lze těžit při dalších cvičeních. Detailní monitoring sportovní aktivity v reálném čase navíc pomáhá provádět činnost správně a předejít tak zraněním.

Jágr s Šonkou posléze vyměnili kola za golfové hole a vyzkoušeli další z řady sportovních režimů, které jsou v hodinkách Watch GT2 Pro a Watch Fit předinstalované. Na své si díky voděodolnosti hodinek přijdou třeba i plavci.

„Mají funkcí jako japonská kalkulačka,“ vtipkoval o všestrannosti hodinek Jágr. „Pro mě je ale nejdůležitější dlouhá výdrž. Dva týdny je opravdu skvělá doba.“ Hodinky Huawei Watch GT2 Pro skutečně vydrží bez nabíjení čtrnáct dní, což z nich v kombinaci s přijatelnou cenou dělá jedny z nejvýhodnějších smartwatch.

Chytré hodinky Huawei Watch GT2 Pro jsou k dostání za cenu 7 999 Kč, Watch Fit za 2 999 Kč a sluchátka FreeBuds Pro za 4 999 Kč. Vše bude dostupné u běžných prodejců a zároveň na shop.huawei.com.

Aktuální informace ze světa Huawei Consumer BG naleznete denně aktualizované na:

Web: https://consumer.huawei.com/cz/

Facebook – CZ/SK: https://www.facebook.com/HuaweiMobileCZSK/

YouTube: https://www.youtube.com/huaweimobileczsk

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobileczsk

Twitter: https://twitter.com/HuaweiCZ_SK

O Huawei Consumer Business Group

Produkty a služby společnosti Huawei jsou dostupné ve více než 170 zemích a používá je třetina světové populace. V Německu, Švédsku, Rusku, Indii a Číně bylo zřízeno čtrnáct výzkumných a vývojových center. Huawei CBG je jednou ze tří obchodních jednotek společnosti Huawei a zahrnuje smartphony, PC, tablety, nositelné a cloudové služby atd. Globální síť společnosti Huawei je postavena na více než 32letých zkušenostech v telekomunikačním průmyslu a je odhodlána poskytovat nejnovější technologický pokrok spotřebitelů po celém světě.