Ve Fashion Arena Prague Outlet otevřel svou prodejnu kulinářský multibrand Potten & Pannen – Staněk

Fashion Arena Prague Outlet rozšiřuje nabídku prodejců prémiových značek. Ve čtvrtek 1. října svou prodejnu otevřela česká značka Potten & Pannen – Staněk, která funguje na trhu více než 28 let a svým zákazníkům nabízí to nejlepší vybavení pro přípravu jídla, vaření a stolování. Obchod v pražských Štěrboholích je 12. kamennou provozovnou v Česku a na Slovensku. 

„Potten & Pannen – Staněk je ryze česká společnost, která díky své mnohaleté zkušenosti patří mezi lídry v oboru a v Čechách a na Slovensku distribuuje a prodává ty nejprestižnější světové značky jako Zwilling, Villeroy & Boch, Smeg, Emile Henry, KitchenAid, Mauviel či Rosenthal, takže k zákazníkovi se skutečně dostává jen to nejlepší kuchyňské vybavení, které domácí a zahraniční trhy aktuálně poskytují. V obchodě ale naleznete i takové klenoty, jakými je například jídelní servis kolekce Versace od Rosenthal nebo vánoční keramické kolekce značky Villeroy & Boch,“ přibližuje sortiment nového obchodu Veronika Tebichová, leasingová ředitelka Fashion Arena Prague Outlet.

Doposud měla společnost v provozu 11 reprezentativních prodejen v Česku a na Slovensku, nově otevřená ve štěrboholském outletovém centru je v pořadí osmou prodejnou v Praze. Velkorysá obchodní jednotka disponuje plochou 280 metrů čtverečních a její design je založen na jednoduchém a minimalistickém vybavení s industriálními prvky, který nechává vyniknout nejvyšší provedení produktů světových značek. Veškerý sortiment obchodu mohou zákazníci pořídit za ceny nižší minimálně o 30 % oproti běžným obchodům. Značka Potten & Pannen – Staněk je držitelem ocenění Superbrands 2020 a GIA 2017. Kromě klasických prodejních míst disponuje prostorem prémiové školy vaření s rozsáhlou nabídkou kurzů organizovaných pod taktovkou předních domácích i zahraničních šéfkuchařů a oblíbených food bloggerů.

Fotografie ke stažení naleznete zde: http://bit.ly/PPStanek 

Fashion Arena Prague Outlet:

Fashion Arena Prague Outlet ve Štěrboholích je s více než 200 módními značkami na ploše 25 000 m² jedním z největších outletových center v České republice. Je bezbariérově položený a od roku 2007 kdy byl otevřen, nabízí značkové zboží každý den o 30 až 70 % výhodněji. Kromě celosvětově známé špičky, zastoupené značkami jako je Armani Outlet, Hugo by Hugo Boss&Pennyblack&McQ by Alexander McQueen, Gant, Guess, Levi‘s, Tommy Hilfiger, Lacoste atp., si zákazníci Fashion Arena Prague Outlet mohou svůj šatník obohatit o unikátní kousky méně známých výrobců. V obchodech si zákazníci nakoupí kompletní outfit včetně obuvi, šperků, spodního prádla, koženého zboží, sportovního vybavení, cestovních zavazadel a doplňků stejně jako kosmetiku, hračky či potřeby pro domácnost.

Fashion Arena Prague Outlet se nachází v širším centru české metropole a snadno se do něj dostanete autem (25 minut z centra Prahy), městskou hromadnou dopravou (35 minut – metrem A na konečnou stanici Depo Hostivař a odtud autobusem Fashion Arena Prague Outlet, případně Shuttle busem z Václavského, nebo Staroměstského náměstí).

Více na: www.fashion-arena.cz

VIA Outlets:

Fashion Arena Prague Outlet je součástí skupiny VIA Outlets.