Ve World of Tanks Console začíná halloweenské běsnění

27. října, 2020 — World of Tanks Console tento halloweenský svátek znovu vzkříší mrtvé a vyzve hráče, aby uvolnili svoje běsy a rozjeli chaos na dvou nových mapách Grim Graveyard a Dead City. Ničeho se nebojte, Monsters Awakened můžete zažít u všech generací PlayStation®4 a Xbox One!

Mezi 27. říjnem a 3. listopadem mají hráči možnost ovládat opravdu hodně zdivočelé tanky s nadpozemskými schopnostmi. Během akce hráči, kteří si kdykoli vydělali nebo zakoupili Monster Tank, obdrží probuzenou verzi slavného vozidla – reinkarnaci svých tanků s dvojitým zdravím. 

Když si událost vyberete z hlavního menu, budete se moci účastnit této halloweenské akce – a ti, kteří nevlastní Monster Tank, dostanou po dobu trvání akce nový Spectre tank s chladícím efektem. 

Zápasy 7v7 postaví monstra  proti monstrům a hráči budou muset zvládnout celou řadu nových nadpřirozených dovedností. Od teleportu přes mapy přes duchovní portály až po rozpoutání atomového dechu na své nepřátele, tato událost není pro slabé povahy. Hráči také obdrží několik neuvěřitelných cen – v podobě úžasného 300% bonusu za posádku za XP, který jim umožní trénovat během akce jakoukoli posádku národů. Pro ty, kteří si v obchodě zakoupili Monster Tank, bude také možnost získat Monster Drops – výtěžek stříbra, XP Boosters a dokonce i body na úroveň aktuální sezóny! Po celou dobu trvání akce jsou munice a opravy zdarma – pomáhají tak posedlým hráčům poslat své nepřátele přímo do pekla. A až událost 3. listopadu skončí, probuzené Monster tanky se vrátí do hrobu – ale ty běžné budou i nadále pronásledovat svět živých a zůstanou v hráčských garážích.

Více informací najdete zde: https://console.worldoftanks.com/en/monsters-awakened/

About World of Tanks Console 

World of Tanks Console je týmová masivně multiplayerová online akční hra věnovaná boji obrněných tanků. Hráči se ponoří do nelítostného bojového tanku v bitvách 15 proti 15 s oponenty z celého světa, vybojují si ho na více než 90 různých mapách a převezmou velení nad svým preferovaným vozidlem z více než 740 tanků z 11 různých národů. World of Tanks Console hraje více než 20 milionů hráčů po celém světě a je k dispozici na všech generacích PlayStation®4 a Xbox One. Konzoli World of Tanks si mohou zdarma stáhnout všichni držitelé účtů PlayStation Network a Xbox Live, s ohromujícím rozlišením 4K a podporou HDR na PlayStation®4 Pro a Xbox One X. Epický válečný příběh založený na příběhovém režimu lze také přehrát zdarma, což hráčům dává možnost přepsat historii v pohlcujících bitvách pro jednoho hráče a v kooperativních bitvách.

Oficiální web:

http://console.worldoftanks.com