Zahřejte se novinkou s výraznou chutí kakaa

Kdo by se v zimě nechtěl zahřát voňavým šálkem kakaa. Příprava klasického kakaa je ale poměrně náročná na čas, většina instantních nápojů zase vyniká spíše obsahem cukru, než pravého kakaa. Tradiční český výrobce potravin, společnost Kávoviny, proto vyvinul novinku, která tyto „problémy“ elegantně řeší. Rozpustný kakaový nápoj s vysokým obsahem kakaa a přitom snadnou a rychlou přípravou. Výborný je také na pečení.

Kakao je tradičním oblíbeným nápojem nejen dětí, ale také dospělých. Pro svou snadnou přípravu jsou u zákazníků nejoblíbenější instantní kakaové nápoje. Na rozdíl od klasického práškového kakaa je stačí jen zalít horkým nebo studeným mlékem, mají jemnější chuť a nemusí se doslazovat cukrem. Právě vysoký obsah cukru je však zároveň často jejich slabinou, zvláště u méně kvalitních produktů. 

Nový Kakaový nápoj od společnosti Kávoviny má výrazně nižší podíl cukru než většina obdobných nápojů na trhu a zároveň obsahuje minimálně 30% kvalitního Holandského kakaa, které je tradičním výrobkem Kávovin již mnoho desítek let. Díky tomu  zaujme delikátní kakaovou chutí, je méně sladký, ale zároveň si zachovává svou hlavní výhodu v podobě rychlé přípravy. Zákazníky potěší i praktická dóza, která umožňuje snadné dávkování. Šálek kakaa si vychutnáte nejen ke snídani, zpříjemní vám den, kdykoli budete potřebovat sladké povzbuzení. Kakaový nápoj bude k dostání v běžné obchodní síti od ledna!

www.kavoviny.cz

Historie společnosti Kávoviny sahá až do roku 1896, kdy byla v Pardubicích založena. Ke kávovinám – tedy náhražkám kávy v čele s oblíbenou Meltou – se postupem času přidaly i další produkty. Tradičními receptury a osvědčené postupy se dnes v této ryze české společnosti snoubí s moderními technologiemi a nejvyššími výrobními standardy.