SPIR vyhlašuje výběrové řízení na pozici výkonný(á) ředitel(ka) / Public Affairs manažer(ka)

Praha 20. listopadu 2020 ­– SPIR vyhlašuje výběrové řízení na pozici výkonný(á) ředitel(ka) / Public Affairs manažer(ka) s nástupem nejlépe od 1. ledna 2021 nebo dle dohody. Ideální kandidátka nebo kandidát by měli mít jak manažerské schopnosti pro vedení pracovníků výkonného pracoviště a běžné agendy sdružení, tak znalost Public Affairs prostředí, protože se od nich očekává, že obsáhnou obě oblasti. Jana Břeská, dosavadní výkonná ředitelka, odejde ze své funkce ke konci roku.

“Jana Břeská se rozhodla odpovědět na životní výzvu v podobě jiné pozice. Dosavadní zkušenost s tím, kdy výkonná ředitelka zastává zároveň funkci Public Affairs manažerky, se ukázala jako optimální, byť náročná, proto jsme se rozhodli tento požadavek ve výběrovém řízení zachovat,” komentoval odchod Jany Břeské předseda výkonné rady Michal Hanák.

Požadavky na kandidátku / kandidáta jsou zde.

Sdružení pro internetový rozvoj v České republice, z.s.p.o. (SPIR) je profesní sdružení působící v oblasti internetu od roku 2000. V současné době tvoří členská základna sdružení 35 členů. Kromě provozování jednotného, široce respektovaného výzkumu návštěvnosti a sociodemografického profilu návštěvníků internetu NetMonitor, realizuje projekt monitoringu internetové reklamy AdMonitoring a analýzy zásahu reklamních kampaní AdAudit. Připravuje také odbornou konferenci nejen o online marketingu IAC a každoroční průzkum inzertních výkonů internetové reklamy. Ve svých aktivitách zohledňuje jak reklamní a marketingové služby, tak ve stále větší míře zasahuje do dalších oblastí, jako jsou právní aspekty internetového podnikání, komunikace se státní správou atd. Poskytuje také expertní analýzy vývoje internetového trhu u nás. V neposlední řadě je SPIR samoregulátorem audiovizuálního a autorsky chráněného obsahu na internetu a garantem samoregulačního rámce pro online behaviorální reklamu (OBA) v ČR.