Zůstaňte v bezpečí a vytvořte letos PF 2021 on-line!

Vyzkoušejte letos vytvořit vánoční přání on-line. Ušetříte peníze, čas a ochráníte zdraví vaše i ostatních. Je to jednoduché a zvládne to opravdu každý. 

V souvislosti se šířením nákazy COVID-19 se doporučuje nejen eliminovat množství kontaktů s lidmi, ale také věcmi. Řada obchodníků i doručovacích služeb nabádá zákazníky, aby si před převzetím zásilky nasadili roušku, vydezinfikovali ruce a upřednostnili platbu kartou. I zkoušené oblečení teď musí na 24 hodin do karantény Podle studií může na povrchu mobilního telefonu, bankovky či nerezové oceli koronavirus přežít až 28 dní. A představte si, kolika rukama musí jeden pohled před doručením dojít! Pro někoho tak může dobře míněný pohled představovat také potencionální nákazu. 

Vyřešte to tedy moderně a s pomocí šablon Webnode, které umožňují poslat vaše PF on-line. Navíc neriskujete, že vzhledem k letošnímu tlaku na doručovací služby, nebude váš dopis nebo pohled doručen včas. Společnost Webnode nabízí možnost vytvoření vlastního PFka s pomocí webové aplikace. Jednoduše ho vytvoříte pomocí připravených šablon a rozešlete svým známým. Ušetříte tak čas, i peníze. Vytvoříte ho klidně na poslední chvíli, je snadné ho poslat většímu počtu lidí a jeho poslání vás nic nestojí. Popularitu digitálních přání ostatně potvrzují i vyhledávače a také interní statistiky společnosti Webnode, díky které si můžete novoročenku vyrobit. 

Na stránce https://vytvorit-pf.webnode.cz/ najdete návod, jak vaše vlastní PF vytvořit. Předpřipravené šablony uspokojí i kreativce, kteří se chtějí odlišit. Ti si šablonu mohou zcela předělat, použít vlastní fotografie a obrázky nebo změnit barvy. Šablony je možné upravit také na mobilních zařízeních, takže přání vytvoříte jednoduše jen s pomocí telefonu nebo tabletu. Přání lze doprovodit i videem, seznamem předsevzetí nebo třeba odpočtem času do Nového roku. Stačí si vybrat stylové PF, upravit ho podle svých představ a odeslat na e-mail adresáta nebo ho sdílet na sociálních sítích. 

C:\Users\terez\Desktop\PF WEbnode.png