Eaton Mánie začíná již 1. března

Úspěšná prodejní akce společnosti Eaton proběhne letos již po čtvrté 

Praha 1. března, 2021: V pondělí 1. března odstartuje úspěšná prodejní akce společnosti Eaton, která se letos uskuteční již po čtvrté. Eaton Mánie proběhne v období od 1. března do 31. května ve vybraných velkoobchodech a účastníci budou mít v jejím průběhu možnost sbírat body, které později vymění za dárky od značek Husky a Decathlon. 

Chcete se zúčastnit? Pak je nutná registrace na stránce www.eatonmanie.cz, kde si vyberete velkoobchod, kde nakupujete, a tam se vám v průběhu celého daného období budou načítat a bodově hodnotit vaše nákupy. Za registraci získáte od společnosti Eaton vašich prvních 50 bodů, dalších až 90 bodů se vám připíše za účast na přednáškách z populární edukační série Eaton On-line Tour. Zhlédněte v daném týdnu webcast, stáhněte si materiály a odešlete email, pod kterým jste se registrovali v Eaton mánii. Automaticky tak získáte 10 bodů za zhlédnutý webinář. 

Interaktivní odborně-technická školení ze série Eaton On-line Tour jsou určená pro konstruktéry, projektanty a elektrikáře, kteří v jejich rámci poznají novinky z produktového portfolia společnosti Eaton. Odborníci vám rámci webcastů nabídnou také praktické ukázky a předají své odborně-technické znalosti. Dostatečný prostor bude věnován dotazům. Po odvysílání budete účastníci k dispozici materiály ke stažení k danému tématu a archiv odvysílaných školení.

Mezi tématy se objeví například chytrá elektroinstalace a její ovládání z mobilu, základy k instalačním jističům a obloukovým ochranám, propojovací systémy Eaton, představení programu E-Config a další.

Program Eaton On-line Tour naleznete zde.

Přihlášky na školení jsou zdarma a bez registrace. Pro spuštění školení stačí mít otevřenou stránku a školení se v daný čas spustí samo. Nezapomeňte se tedy v daný čas, každé úterý ve 13:00, připojit na stránky Eaton, kde bude vysílání probíhat. 


Pro připojení ke školení klikněte zde.

Registrujte se do Eaton mánie zde.

O společnosti

Společnost Eaton se zaměřuje na zlepšování kvality života a životního prostředí využíváním technologií a služeb v oblasti řízení energie. Poskytujeme udržitelná řešení, která našim zákazníkům pomáhají řídit elektrickou, hydraulickou a mechanickou energii bezpečněji, efektivněji a spolehlivěji. Naše tržby v roce 2019 dosáhly 17,9 miliardy amerických dolarů. Naše výrobky dodáváme zákazníkům ve více než 175 zemích. Máme přibližně 92 000 zaměstnanců. Pro více informací navštivte www.eaton.com

Chcete-li být informováni o posledních novinkách, můžete nás sledovat i na Twitteru (@ETN_EMEA) nebo na LinkedIn (Eaton EMEA).