Kyocera reaguje na současné změny a přichází s řadou inteligentních multifunkcí TASKalfa formátu A3

Praha – 15. března 2021: V současném období pandemie čelí organizace ze všech průmyslových odvětví nečekaným problémům a výzvám. Společnost Kyocera Document Solutions Europe, přední dodavatel tiskáren a kancelářských řešení, přes všechna úskalí dnešní doby pokračuje ve vývoji nových produktů a nyní představuje dvě zcela nové barevné multifunkční tiskárny formátu A3: TASKalfa 3554ci a TASKalfa 2554ci.

Během roku 2020 došlo k rychlému přechodu na fungování hybridních pracovišť nebo práci z domova pomocí vzdáleného přístupu a díky změnám a vývoji potřeb zákazníků i k dramatickému zrychlení digitalizace. Společnost Kyocera, která se vedle své respektované řady tiskáren a multifunkčních produktů specializuje na IT řešení a software, reagovala uvedením nových zařízení TASKalfa, jejichž cílem je globální transformace pracovišť.

Zařízení využívající nejnovější technologie, jako je umělá inteligence (AI), poskytují řešení, které pomůže společnostem pracovat rychleji, dosahovat kvalitnějších výsledků a zvýšit produktivitu za kratší dobu než kdy dříve.

“Tato zařízení opět demonstrují závazek společnosti Kyocera pracovat na inovacích zaměřených na zákazníka. V průběhu tohoto období nejistoty se potřeby našich zákazníků neustále mění a my jsme připraveni dodat takovou kvalitu, která pomůže řešit jejich požadavky”, říká Sylvester de Koning, Product Marketing Expert společnosti Kyocera Document Solutions Europe.

Se zvýšenou rychlostí tisku a skenování, špičkovým bezpečnostním vybavením a snadno použitelnými rozhraními pomohou tato nová zařízení TASKalfa zákazníkům pracovat efektivněji a zároveň jim dají nástroje k vytváření nové hodnoty pro jejich podnikání.”

TASKalfa 3554ci a TASKalfa 2554ci s rychlostí tisku 35 str. A4/min., respektive 25 str. A4/min. a rychlostí skenování až 200 obr./min., poskytují výjimečnou kvalitu bez zbytečných prostojů. Navíc se vstupní kapacitou skeneru až 320 stránek a reputací vysoce spolehlivých produktů Kyocera jsou tyto univerzální multifunkční tiskárny postaveny tak, aby fungovaly i přes vzdálený přístup.

Hybridní styl práce otevřel pracoviště novým bezpečnostním rizikům, proto je ochrana dat pro nejnovější technologie zcela zásadní. Nová zařízení TASKalfa se tak mohou pochlubit vylepšenou funkcí kopírování identifikačních karet implementací nepřetržitých bezpečnostních aktualizací MFP, což zajišťuje nejvyšší ochranu důvěrných dokumentů. Díky jednotnému uživatelskému rozhraní (Uniform User Interface) je vše uživatelsky přívětivé.

Umělá inteligence (AI)

Nejnovější AI technologie umožní při skenování uživatelům zvýraznit nebo přepsat ručně psané poznámky v dokumentech, aniž by museli změnit formát nebo obrázek. Uživatelé mohou navíc využívat funkci Super Resolution, která pomocí umělé inteligence vylepší kvalitu fotografií a obrázků s nízkým rozlišením a vdechne jim nový život.

Kyocera je přesvědčena, že díky svému holistickému přístupu k dokumentovým řešením, který stojí na pevných základech skládajících se ze špičkových technologií, odborných znalostí a silného zaměření na zákazníka, budou tato nová multifunkční zařízení zákazníky vysoce ceněna.

O společnosti KYOCERA Document Solutions Czech, s.r.o.

KYOCERA Document Solutions Czech, s.r.o. je obchodní společností Kyocera Document Solutions Inc. se sídlem v japonské Ósace, která je předním poskytovatelem komplexního řešení pro práci s dokumenty. Portfolio společnosti zahrnuje spolehlivé a ekologické multifunkční zařízení a tiskárny, stejně jako obchodní softwarové aplikace a poradenské služby, které zákazníkům umožňují optimalizovat a spravovat oběh dokumentů a dosahovat nových úrovní efektivity. Prostřednictvím odborných znalostí a empatického partnerství je cílem společnosti pomoci organizacím využít jejich vlastní znalosti k podpoře změn. 

KYOCERA Document Solutions Inc. je dceřinou společností firmy KYOCERA Corporation, která je předním dodavatelem průmyslových a automobilových součástek, polovodičů, elektronických zařízení, systémů na výrobu solární energie a mobilních telefonů. Během fiskálního roku končícího 31. března 2020 dosáhly konsolidované tržby společnosti Kyocera Corporation 1,6 bilionu jenů (přibližně 14,7 miliard USD). Kyocera se objevuje na seznamu „Derwent Top 100 Global Innovators 2018-19“ společnosti Clarivate Analytics a je zařazena na 549. místě v seznamu největších veřejně obchodovaných společností na světě do roku 2020 „Global 2000“ časopisu Forbes.Více informací naleznete na https://www.kyoceradocumentsolutions.cz.