Nebývalý zájem o designové bydlení v Karlíně: Všechny byty v KAY River Lofts již znají své majitele

Veškeré bytové jednotky v unikátním rezidenčním projektu KAY River Lofts nacházejícím se na pražském Rohanské nábřeží byly úspěšně prodány. Atraktivní lokalita přímo na břehu Vltavy, jedinečná atmosféra Karlína, architektonicky zajímavé řešení, výjimečný přístup a smysl pro detail – to vše činí tento bytový dům neobyčejným. Kvalita konceptu KAY River Lofts vyvolala vysokou odezvu mezi lidmi hledajícími bydlení s nezaměnitelným charakterem i odbornou veřejností. Na českém realitním trhu jsou totiž podobně originálně pojaté projekty vzácností. 

Důmyslná vize KAY River Lofts od uznávaného českého architekta Ivana Kroupy vychází z principu minimalismu. Pro oko čistý a jednoduchý přístup, který je maximálně funkční a vnitřně harmonický, dává vyniknout promyšleným detailům a umocňuje nadčasovou eleganci celé budovy. Vysoká kvalita provedení a zároveň vkusná neokázalost oslovila především náročné klienty s kreativním duchem a jasnou představou o budoucím bydlení. Osobitost, jež KAY River Lofts nabízí, naplnila jejich touhy po domově plném inspirace. 

Zkušené trio developerů – Karlín Group, Horizon Holding a Ungelt Group – potvrdilo, že jsou tvůrčím týmem a odvedlo skvělou práci. Majoritu kupujících tvořili lidé, kteří znali předchozí realizace těchto společností a oceňovali exkluzivní kvalitu, kterou zaručují. Prodej 50 nadstandardně vybavených bytů a 7 retailových prostor v přízemí byl zahájen v prosinci 2019 a dokončen před několika dny. Ke komerčnímu úspěchu projektu přispěla také individuální péče prodejců přímo ze společnosti Karlín Group. 

Prostorově velkorysé bytové jednotky budou zkolaudovány v květnu, předávání klíčů novým rezidentům proběhne na přelomu letošního léta a podzimu.

Lomená fasáda KAY River Lofts reflektující tvar přilehlé řeky a rytmus jejího toku výborně zapadá do okolního přírodního prostředí. Každá ze světových stran domu má přitom svou výhodu – terasy umístěné přímo nad vodou i velkoformátová okna orientovaná do japonské zahrady sousedního objektu River Diamond přináší své kouzlo,“ doplňuje Serge Borenstein, partner Karlín Group. 

Nádherné výhledy, dynamika světla a vzdušnost jednotlivých bytů, řemeslná preciznost provedení, blízkost pulsující atmosféry moderního Karlína a historické centrum města dostupné pěší procházkou pasují KAY River Lofts na klenot mezi současnými rezidenčními projekty. „Těší nás, že jsme společně s našimi partnery a architektem Ivanem Kroupou obohatili Karlín o tuto originální stavbu, jež se stane výraznou ikonou Rohanského nábřeží. Věříme, že rezidenti si zde užijí krásné bydlení a úžasné momenty svého života“, konstatuje Yishay Furman, generální ředitel skupiny Horizon Holding.

Mimořádný zájem o KAY River Lofts dokazuje, že originální výstavba, která se snoubí s nároky současného životní stylu, je dobrou investicí a má smysl pro developery i zájemce o bydlení. 

Detailní informace o projektu jsou k dispozici na www.kayriverlofts.cz

O developerských společnostech:

Karlín Group

Společnost Karlín Group vznikla v roce 1997. V současné době je stěžejním akcionářem skupiny její spoluzakladatel Serge Borenstein, který v minulosti získal za svůj dlouhodobý přínos českému stavitelství a developmentu významné ocenění a stal se vůbec první osobností, která vstoupila do Síně slávy prestižní tuzemské soutěže Best of Realty. Serge Borenstein a Karlín Group je s Karlínem propojena od roku 2002, kdy po povodních začala své aktivity soustředit v této oblasti a stála u zrodu urbanistického plánu této městské části. Karlín Group si zakládá na nejvyšší architektonické úrovni všech realizovaných i plánovaných projektů. To dokazují mnohá prestižní oceněních „Best of Realty” a „Stavba roku” za realizaci projektů Palác Karlín, Corso Karlín a Kotelna a také na nominacích projektu Kollárova 14, River Diamond, Corso IIA a Cornlofts Šaldova. Všechny realizované projekty z portfolia skupiny jsou vysoce ceněny jako investiční příležitosti. Developerské aktivity Karlín Group směřují i za hranice Karlína, především do Modřan, Holešovic či Smíchova. Mezi další aktuálně zrealizované projekty patří například luxusní studentské koleje v Holešovicích, jež získaly ocenění v soutěži Best of Realty 2020 či residenční projekt Zahálka v Modřanech. 

Horizon Holding

Horizon působí na českém trhu od roku 2001, od té doby úspěšně dokončil bydlení pro více než 900 rodin. Namátkou lze jmenovat projekty Modřanka, Čámovka, Zahálka či Rezidence Vltava. Horizon má apetit se dál rozvíjet, v roce 2021 bude mít ve výstavbě přes tisícovku bytů a další investiční příležitosti hledá. Díky týmu zkušených profesionálů doručuje skupina svým klientům kvalitní a promyšlené bydlení. Horizon je exklusivním členem České rady pro šetrné budovy a součástí Asociace developerů.

Ungelt Partners

Ungelt Partners reprezentuje tým zkušených profesionálů z realit, kteří působí v Praze již více než 25 let. Mezi jejich nejvýznamnější projekty patří revitalizace dvora Ungelt a Obecního dvora na Praze 1. Společně s kolegy z Karlín Group se spolupodíleli na realizaci rezidenčního domu River Diamond a dalších realitních projektů v Praze a v regionech.