Ovládejte svoji chytrou domácnost s AVM FRITZ!App Smart Home

Společnost AVM GmbH je jedním z nejúspěšnějších výrobců koncových zařízení pro vysokorychlostní přístup k Internetu, bezdrátový přenos dat, hlas, video a IPTV. V nabídce nechybí ani zařízení a aplikace pro chytrou domácnost, která doplňují funkční možnosti domácí sítě a rychlého připojení k Internetu.

Jednoduché a komfortní ovládání zajišťuje aplikace AVM FRITZ!App Smart Home, která je k dispozici pro zařízení vybavená operačním systémem Android a Apple iOS.

Mnohostranné využití nabízí FRITZ!DECT 210, což je inteligentní dálkově ovládaná zásuvka do elektrické sítě. Ta je určena nejen pro vnitřní ale i externí použití, protože je odolná proti postřiku vodou (klasifikace IP44) a má odpovídající rozsah provozních teplot -20° až +40° C. 

Vhodným doplňkem je i zařízení AVM FRITZ!DECT 400, které přidává možnost ovládat různá zařízení také manuálně. Jedná se o kompaktní spínač, který lze snadno umístit kdekoliv v domácnosti. Ten je bezdrátově připojen k FRITZ!Box přes DECT ULE a jeho tlačítko lze naprogramovat k ovládání libovolného jiného zařízení v rámci dané domácí sítě. 

K dispozici je rovněž pokročilá verze FRITZ!DECT 440, což je čtyřsměrný spínač s e-paper displejem pro ovládání různých FRITZ! Smart Home zařízení, a to jednotlivě nebo po skupinách. Je navíc vybaven i snímačem teploty, což lze využít například pro řídící jednotku topných radiátorů FRITZ!DECT 301.

Mezi uživateli je velmi populární chytrá žárovka FRITZ!DECT 500 LED light, u které lze plynule ovládat nejenom intenzitu svícení, ale také barvu světla. Díky tomu je možné snadno přizpůsobit osvětlení konkrétním potřebám a situaci.

U produktů primárně určených pro domácnosti a menší firmy nejsou důležité pouze funkční vlastnosti, ale velkou roli hraje rovněž jejich snadná použitelnost. Ke značné oblibě zařízení AVM proto přispívá skutečnost, že je u nich kladen velký důraz na jednoduchou instalaci, konfiguraci a obsluhu. Díky tomu mohou i málo zkušení uživatelé pohodlně využívat všechny dostupné možnosti produktů AVM FRITZ!.

Více informací o produktech AVM můžete získat na těchto stránkách

http://www.gestocomm.cz/vyrobce/avm