Štefan Margita představuje svůj pack vín osobnosti ve spojení s Vinografem

Vinograf přichází s ojedinělým způsobem ocenění svých nejvěrnějších hostů. Jako poděkování za jejich loajalitu jim poskytuje možnost vybrat vína, které ve Vinografu rádi pijí nebo by je ostatním doporučili. Z výběru pak vinný bar vytvoří zvýhodněný balíček dostupný k zakoupení na e-shopu. Mezi jedním z prvních představuje svůj pack osobnosti uznávaný slovenský tenorista Štefan Margita.

Ve Vinografu věří, že to nejlepší doporučení je od lidí, co se do baru rádi vracejí. Každý z oslovených věrných hostů si bez jakýchkoliv zásahů vybere vína dle své preference, za kterými si stojí. Ostatní zákazníci se tak mohou nechat inspirovat doporučením a zakoupit si nejnovější balíčky vydávané pravidelně spolu s krátkým představením dané osobnosti. 

Mezi první oslovené vracející se zákazníky patří Štefan Margita, slovenský tenorista působící v nejslavnějších operních domech světa. Podle Vinografu jeho osobnost nelze přehlédnout, když poctí bar svou návštěvou. Při skládání packu svých oblíbených vín se orientoval spíše na jih, set tak obsahuje výběr z Portugalska, Itálie, Bulharska i Francie. Štefan referuje opulentní vína a je velkým milovníkem grappy, a tak je v jeho setu vyjímečně i láhev té, kterou si ve Vinografu rád dává po obědě nebo večeři.

“Štefana zde máme rádi, protože okolo sebe vždycky šíří dobrou náladu a nikdy neodmítne dobrou skleničku vína. A hlavně jakmile přijde, tak už připravujeme láhev grappy, kterou tady máme schovanou pouze pro něj…!” říká s úsměvem manažer baru Martin Smejkal.

Ve Vinografu neustále hledají, zkoumají, ochutnávají a sledují co se ve světě vín děje. Pro návštěvníky baru jsou vždy při ruce profesionální sommeliéři s respektem k vínu, kteří si potrpí na kvalitě. Sommeliéři a znalci trhu mohou být případně k dispozici i vám do redakce, pokud byste měli zájem o vína do soutěží, na recenze nebo na tipy o víně, vinařství, trhu s vínem apod. 

Pack osobnosti Štefana Margity, jiné zvýhodněné sety a další vybrané produkty baru jsou k zakoupení online na eshop.vinograf.cz

O Vinografu

Vinograf je vinný bar v centru Prahy na Senovážném náměstí nabízející jak vína z celého světa, tak skvělou “wine-friendly” kuchyni šéfkuchaře Dušana Mackoviče. Nabízí i spoustu vín na skleničku, ještě více po lahvích, skvělý výběr sýrů a uzenin, erudovaný personál v čele s šéfsommelierkou Klárou Kollárovou a přátelskou atmosféru.