Dotykové, hravé a interaktivní ciferníky hodinek HUAWEI WATCH 3 přinášejí špičkový design, do kterého se zamilujete na první pohled

Ciferníky HUAWEI WATCH 3 nabízejí špičkový design i možnost personalizace

Praha, 29. července 2021 – Chytré hodinky už dneska rozhodně nejsou záležitostí pouze špičkových manažerů nebo sportovních maniaků, na zápěstí je nosí téměř každý. Vedle mnoha chytrých funkcí, které majitelům hodinek usnadňují práci a přinášejí zábavu ve volném čase, se nejen u mladších spotřebitelů dostává stále více do popředí vzhled. Chytré hodinky jsou v současnosti šperkem, kterým zákazníci doplňují pracovní, společenské či módní outfity. Dobře to ví společnost HUAWEI, které díky nejnovějším chytrým hodinkám WATCH 3 nabízí jak funkcionality budoucnosti, tak i nadčasový design a nekonečné možnosti personalizace. Díky špičkovému návrhářskému týmu, který přišel s designovými řemínky i ciferníky, se mohou chytré hodinky snadno přizpůsobit preferencím i momentální náladě svého majitele. V nabídce jsou řemínky hned v několika barevných provedeních i materiálech stejně jako celá řada vzhledů ciferníků, které si uživatel snadno přizpůsobí.

Silný výkon přináší ciferníky nové generace s téměř neomezenými možnostmi

Nové ciferníky chytrých hodinek WATCH 3 si daly za cíl zaujmout doslova každého uživatele, ať už jsou jeho koníčky jakékoliv. Vedle těch, co preferují čistý, funkční design, si nyní své hodinky snů budou moct vychutnat také příznivci nejnovějších technologií, gamingu, ale třeba i ti, co si rádi nastaví displej přesně podle svých požadavků, nebo milovníci novinek – pro ty společnost HUAWEI připravila ciferníky s krátkými videi. A díky silnému výkonu, kterým se WATCH 3 pyšní, mohou jejich majitelé ovládat, hrát si či interagovat hned s několika ciferníky. Aby to bylo možné, vybavili vývojáři WATCH 3 celou řadou softwarových a hardwarových vyspělých grafických funkcí, jako jsou 3D vykreslování, částicové systémy nebo dekódování videa.

V ciferník se může proměnit cokoliv. Vzhled ciferníků WATCH 3 vychází z operačního systému HarmonyOS, díky čemuž nejen skvěle vypadají, lze je ale také využít jako tlačítko pro spuštění mnoha funkcí. Díky tomu si uživatelé mohou vybrat ten správný ciferník doslova pro každou příležitost, a užívat si tak personalizovaný zážitek na míru1. V obchodě s ciferníky najdou majitelé WATCH 3 víc než tisíc různých vzhledů napříč různými kategoriemi, jako jsou obchod, móda, minimalismus, komiks nebo zábava. Třešinkou na dortu jsou designově propracované ciferníky inspirované tradiční čínskou kulturou, která připomíná hodnoty a tradice země, odkud tyto chytré hodinky pocházejí. 

1 Dostupnost ciferníků se může u hodinek HAUWEI WATCH 3 a HUAWEI WATCH 3 Pro lišit.

图片 1

Ciferníky chytrých hodinek WATCH 3: Symbióza tradice i estetiky

Milujete astronomii? Poté se v obchodě s ciferníky WATCH 3 pohlédněte po tom s názvem Explore the Moon. Na displeji svých chytrých hodinek budete díky němu pozorovat fáze Měsíce v reálném čase včetně dat na následujících dvanáct dní. Klepnutím, přejetím nebo otočením korunky získáte  mnoho informací o jeho povrchu či aktuální vzdálenost od Země. Pokud v dolní části ciferníku poklepete na tlačítko „Prozkoumat Měsíc“, posune se družice do středu displeje. Stisknutím a podržením korunky lze poté Měsícem otáčet o 360° a tento vesmírný útvar pozorovat ze všech stran. Při poklepání na samotný Měsíc si pak prohlédnete známé krajiny, jako je Moře dešťů, Duhová zátoka či kráter Koperník, a hodinky o nich také nabízejí celou řadu detailních informací. A když kliknete na Zemi pod sebou, zobrazí se vám vzdálenost mezi Měsícem a Modrou planetou v různých časových obdobích.

Obrázek

WATCH 3: Neomezené možnosti personalizace

I když obchod s ciferníky pro WATCH 3 nabízí víc než tisícovku různých designů, možností je ve skutečnosti ještě mnohem víc. Displeje těchto chytrých hodinek se mohou zcela přizpůsobit přání svých majitelů. Díky ciferníku DIY může být na displeji vaše oblíbená fotka nebo video ve formě klasických, zpomalených či časosběrných záběrů anebo třeba i záznam z hraní oblíbené hry. V rámci tohoto ciferníku je ale také možné přidat si na displej widgety často používaných aplikací stejně jako oblíbené ovládací prvky. Stačí zkrátka jen zvednout zápěstí a už vidíte obsah, který je pro vás nejdůležitější, kliknutím na widget pak přecházíte přímo do dané aplikace. 

Ciferník hodinek Griddy podporuje přizpůsobení až čtyř modulů a informace lze na displeji zobrazovat podle různých situací. Také ciferník hodinek Cards lze snadno přizpůsobit s pomocí celé řady funkcí, jako jsou informace o počasí v daný den i za posledních 5 hodin, přehrávání oblíbené hudby, připomenutí událostí v kalendáři a nechybí dokonce ani hlasový asistent.

Obrázek

Pinballový ciferník nepovolí ani vteřinu nudy

Pokud je pro vás život hra, bude se vám tohle líbit. V nabídce pro WATCH 3 nechybí ani zábavný pinballový ciferník, který pomůže zabít nudu, ať jste kdekoliv. Princip hry asi není nutné dlouze představovat – přímo na displeji budete ovládat kuličky a čím víc objektů zasáhnete, tím víc bodů si připíšete. Hra končí ve chvíli, když kulička spadne na dno. Že je ale pinball v podání HUAWEI hrou pro malá děcka, se bát rozhodně nemusíte. Jak budete postupovat dál a dál, vzrůstat bude také náročnost, a tak se vám klidně může stát, že se zpět v dětských letech zapomenete na dlouhé desítky minut.

Obrázek

Mondrianův ciferník spojuje krásu a harmonii

Pro umělecky založené duše je tu ciferník inspirovaný Pietem Mondrianem, nizozemským malířem a jedním ze zakladatelů abstraktního umění. Jeho nezaměnitelné dílo až do dnešních dní významně ovlivňuje jak architekturu, tak i design. Ciferník pro WATCH 3 se skládá z geometrických tvarů a základních prvků, jež Mondrian využíval, a volně experimentuje s tvary, liniemi a barvami. Díky tomuto ciferníku nebyly chytré hodinky ještě nikdy estetičtější, krásnější a harmoničtější než nyní WATCH 3.

Obrázek

Ciferník Kung-fu pro milovníky bojových umění

Kung-fu je významným prvkem tradiční čínské kultury, který zdůrazňuje harmonii mezi silou a ladností uvnitř i navenek. Toto bojové umění znají lidé po celém světě, už méně z nich ale ví, že jeho součástí je také filozofie pracující s poznatky o životě i vesmíru. Kung-fu ciferník čas ukazuje prostřednictvím pozic tohoto bojového umění. Ruce a nohy bojovníka vám tak nejen, že prozradí, kolik je právě hodin, inspirovat se ale také díky němu můžete ke zdravějšímu životnímu stylu.

Obrázek

Ciferník Nefrit jako poklona OH v Pekingu

Na olympijských medailích z Pekingu byl výrazný pás nefritu, který symbolizoval tradiční čínskou kulturu a děkoval samotným sportovcům. Návrháři olympijského ciferníku  navázali právě na design medaile a výsledkem je Nefrit. Unikátní je tím, že se při otáčení zápěstí střídají odlesky zlata a nefritu, a jde tak o esteticky dokonalé spojení živelnosti s ušlechtilostí.

Obrázek

Proměňte WATCH 3 v chameleona

Hledáte ciferník, který se jen tak neokouká? Pozadí toho s názvem Terraces se mění v závislosti na teplotě okolního prostředí a do okolního prostředí se navíc také integruje.

Obrázek

Mystical Journey: originální exotická variace na klasický ciferník

Design ciferníku s názvem Mystical Journey se postupně vrství zevnitř ven. Vzhled displeje, kterému dominuje elegantní souhra červené a zelené, si oblíbí všichni, jež se neobejdou bez dostatku informací. Ciferník hodinek zdobí římské číslice, nechybí kompas, aktuální počasí, datum i den v týdnu stejně jako stav baterie. Mystical Journey je zkrátka exotickou variací na klasický ciferníkový displej, který i přes celou řadu informací zůstává stále krystalicky přehledný.

Obrázek

Exkluzivní ciferníky hodinek WATCH 3 Pro: Prozkoumejte svět na svém zápěstí

HUAWEI WATCH 3 Pro nabízí šest exkluzivních ciferníků, včetně těch s názvy Mountains, NightSky, Speedster, TimeTravel, Golden a Comp.

Mountains je animovaný ciferník hodinek, který zobrazuje názvy a nadmořské výšky významných hor, jako jsou například Mount McKinley, Mount Everest a Kilimandžáro. Na ciferníku lze zároveň nastavit animace mraků i mlhy a úhel, v jakém horu uvidíte, se bude měnit podle pohybu vašeho zápěstí.

Obrázek

Padá hvězda. Něco si přej.

Ciferník NightSky tvoří celkem 88 nejvýznamnějších souhvězdí, která se na displeji vašich WATCH 3 spojí do jedinečné galaxie. Po kliknutí na některé z nich nabízí ciferník také celou řadu informací, kterými poté můžete brát dech svým přátelům i známým.

Obrázek

Speedster: Ciferník jako dělaný pro Tonyho Starka

Nadčasová klasika, ovšem s dokonalým nádechem nejnovějších trendů a také s dostatkem důležitých informací, to je ciferník Speedster. Vzhledu displeje vévodí černá a šedá barva a nechybí ani kovové linie a mřížkové pozadí. To vše na první pohled ukáže skvělý vkus majitele WATCH 3, ale také o něm prozradí, že v nejnovějších technologiích plave jako ryba ve vodě.

Obrázek

Elegantní ciferníky Golden a Comp

Ciferník Golden používá jako hlavní barvu jak jinak než zlatou a v kombinaci s textem ozvláštněným strukturálním typografickým detailem s názvem serif přináší prvotřídní a estetický design. Ciferník Comp se chlubí plynulými barevnými přechody, které ukazují efekt přelévání různých barev, což přináší praktický a zároveň osvěžující vzhled.

Obrázek

TimeTravel si zamilují nejen pravidelní cestovatelé

Oslava cestování a k tomu minimalistický styl jako demonstrace svobody při objevování města, to je ciferník TimeTravel. Pokud se často přemisťujete mezi jednotlivými státy či kontinenty, dobře víte, jak je zdolávání různých časových pásem či absolvování všech důležitých schůzek náročné. A to už nemluvě o zdlouhavém zjišťování aktuálního místního času, zvlášť pokud vše komplikuje ještě střídání toho letního a zimního. Dobrá zpráva je, že vám pomocné laso hodí ciferník TimeTravel. Pokud poklepáte na název města, která jsou rozmístěna kolem celého displeje, čas se hned přepne na příslušné místo. Kolik je právě hodin tam, kam letíte, tak zjistíte během chviličky.

Obrázek

Ať už jde o speciální ciferníky HUAWEI WATCH 3 nebo ty exkluzivní pro HUAWEI WATCH 3 Pro, řada HUAWEI WATCH 3 přináší uživatelům skvělý výběr ciferníků s různými styly a režimy, které nabízejí futuristické a estetické displeje stejně jako individuální vzhled.

Řada HUAWEI WATCH 3 se zaměřuje na design i funkčnost. Pro dosažení pohodlí a dlouhou výdrž baterie jsou chytré hodinky vybaveny novým always-on displejem, který je stejný jako always-on displej smartphonů HUAWEI. Když je obrazovka vypnutá, zobrazuje se pouze čas a monochromatický obrys ciferníku hodinek s vyloučením animačních efektů a barev.

Proto si nyní nasaďte hodinky HUAWEI WATCH 3 a vyberte si svůj oblíbený design, abyste si je mohli přizpůsobit!

Aktuální informace ze světa Huawei Consumer BG naleznete denně aktualizované na:

Web: https://consumer.huawei.com/cz/

Facebook – CZ/SK: https://www.facebook.com/HuaweiMobileCZSK/

YouTube: https://www.youtube.com/huaweimobileczsk

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobileczsk

Twitter: https://twitter.com/HuaweiCZ_SK

O Huawei Consumer Business Group

Produkty a služby společnosti Huawei jsou dostupné ve více než 170 zemích a používá je třetina světové populace. V Německu, Švédsku, Rusku, Indii a Číně bylo zřízeno čtrnáct výzkumných a vývojových center. Huawei CBG je jednou ze tří obchodních jednotek společnosti Huawei a zahrnuje smartphony, PC, tablety, nositelné a cloudové služby atd. Globální síť společnosti Huawei je postavena na více než 33letých zkušenostech v telekomunikačním průmyslu a je odhodlána poskytovat nejnovější technologický pokrok spotřebitelů po celém světě.