Liga mistrů UEFA nově na Telly. Pokračují i prestižní evropské fotbalové ligy

Nejlepší světový fotbal pokračuje na obrazovkách Telly. Nově bude zařazena i Champions League, operátor odvysílá všechny zápasy, které mu umožňuje licence v rámci ČR. Telly bude i nadále nabízet všechny evropské fotbalové ligové soutěže jako doposud. Stávající i noví zákazníci se mohou těšit na desítky živých přenosů špičkových fotbalových utkání. 

Na Telly budou fotbaloví fanoušci mít možnost nově sledovat Ligu mistrů UEFA, pokračuje i nejprestižnější fotbalová soutěž Premier League, německá Bundesliga, španělská LaLiga, italská Serie A a francouzská Ligue 1 nově s hvězdným Messim.

Premier League bude pokračovat na kanále Premier Sport. Zápasy prestižní Champions League UEFA bude možné naladit na kanálech Premier Sport 2 a Nova Sport 3 a 4. Bundesliga, LaLiga a Serie A, které byli zákazníci zvyklí sledovat na kanálech DIGI Sport, se přesunou na nově vzniklé kanály Nova Sport 3 a 4. 

Vlastníkem TV licence na TV kanál Premier Sport je společnost O2. Na produkci TV kanálu se bude podílet kompletní tým komentátorů a moderátorů stanice O2 TV Sport.

Fotbaloví fanoušci se vedle přenosů Champions League a pěti nejsledovanějších národních lig (Premier League, Bundesliga, LaLiga, Serie A, Ligue 1) mohou těšit i na přenosy anglického poháru FA Cup, holandské ligy Eredivisie nebo Evropské ligy UEFA.

Fotbalové soutěže mají na Telly dlouholetou tradici. Premier League mohou zákazníci Telly (dříve DIGI) sledovat již od roku 2010, LaLigu od roku 2016 a Bundesligu a Serii A od roku 2018. 

Kanály DIGI Sport ukončí svůj provoz k dnešnímu dni (13. 8. 2021) s výjimkou kanálu DIGI Sport 6, který do konce roku 2021 nabídne přenosy plochodrážních závodů Speedway Grand Prix, závody Euroformula Open a GT Open a bojové sporty Cage Warriors, Frank Warren Boxing a Professional Fighters League.

„Jednání o licenčních poplatcích byla náročná, ale korektní a věcná. Jsme velice rádi, že našim klientům můžeme i nadále nabídnout špičkové sportovní přenosy fotbalových lig v kvalitě, na kterou jsou naši diváci zvyklí, a navíc jim umožnit i sledování prestižní Ligy mistrů UEFA,“ řekl Vladimír Rusnák, šéf televizního operátora Telly.

Zkrátka nepřijdou ani fanoušci ostatních sportů. Na kanálech Premier Sport pokračují přenosy UFC a americké NFL. Další sporty, jako tenisové turnaje, cyklistické soutěže nebo například lyžování mohou diváci naladit na kanálech Eurosport 1 a 2

Sportovní balíček lze objednat jednoduše online

Jak sledovat (nejenom) tyto prestižní fotbalové zápasy? Jednoduše zakoupením balíčku Sport online od televizního operátora Telly. Balíčky lze v akční nabídce zakoupit na 14 dní za 150 Kč, na 30 dní za 200 Kč a na 365 dní za 2 000 Kč. Sportovní balíček objednáte jednoduše online na webu telly.cz/sport s platební kartou VISA, MasterCard nebo mobilními platbami Apple Pay a Google Pay s automatickou opakovanou platbou po skončení daného období. 

Nové balíčky Sport online lze sledovat v širokém portfoliu aplikací, které Telly nabízí. V chytrých televizích Samsung, LG, Android TV, na Android set-top boxech, Apple TV, webových prohlížečích nebo mobilech a tabletech s operačními systémy Android, iOS a Windows 10. Sledovat lze až na 2 zařízeních. 

O Telly s.r.o.

Televizní operátor Telly nabízí divákům v ČR služby internetové a satelitní televize. V jejich programové nabídce je kromě řady filmových, seriálových, zábavných i dokumentárních kanálů také atraktivní sportovní obsah na oblíbených kanálech DIGI Sport 6, Premier Sport 1 a 2 a Nova Sport 1 – 4. Ty obsahují například fotbalovou anglickou Premier League, německou Bundesligu, italskou Serii A, španělskou LaLigu, Ligu mistrů UEFA, americkou NFL nebo zápasy UFC. Telly je také poskytovatelem pevného internetového připojení. Na českém trhu měli zákazníci možnost využívat služby pod označením DIGI již od roku 2006, značka Telly plynule navazuje na její dobré jméno. Telly je čistě českou společností, patří do skupiny LAMA ENERGY GROUP a všechny daně, včetně daně z příjmu, odvádí v ČR.