SEG Automotive nasazuje cloudové ERP řešení Infor

Globální automotive subdodavatel urychlí svou digitální transformaci 

s pomocí Infor CloudSuite Automotive

PRAHA, 23. září 2021 – Společnost Infor, dodavatel cloudového softwaru, oznámila, že společnost SEG Automotive (dříve Bosch Starter Motors & Generators), globální výrobce startérů, alternátorů a rekuperačních systémů se sídlem v Německu, nasadila řešení Infor CloudSuite Automotive. Nové řešení je reakcí na současné výzvy a změny v automobilovém průmyslu a potřebu optimalizovat podnikové procesy.  

Automobilové odvětví nyní čelí rychlé transformaci celého odvětví a vzrůstající komplexnosti produktů jak po stránce hardwaru tak i softwaru, které nutí zavedené značky k radikálním změnám, pokud chtějí na budoucím trhu přežít. SEG Automotive nyní spoléhá na Infor CloudSuite Automotive jako na klíčový nástroj digitální transformace, jejímž cílem je optimalizace a efektivní řízení všech procesů.     

„Řešení Infor nás přesvědčilo svou podporou digitalizace,“ řekl Tim Zimmermann, zodpovědný za ERP systém v SEG Automotive. „Dokážeme nyní zlepšit nejen řízení workflow, ale také využít moderní metody digitalizované výroby a strojového učení. To nám umožňuje zlepšit optimalizaci výroby a posunout její automatizaci na zcela novou úroveň.“

Digitální spolupráce s obchodními partnery a přístup k datům v centralizovaném datovém umístění povede k rychlejšímu a efektivnějšímu rozhodování a reportování. Centrální pohled na celou společnost bude zárukou toho, že iniciativy Průmysl 4.0 a strojového učení budou zaváděny dle stanované strategie. Projekt nasazení byl zahájen v roce 2019, první lokality byly zprovozněny na konci roku 2020. Celý systém bude na všech lokalitách kompletně nasazen v roce 2023.

Řešení Infor nacházejí široké uplatnění také v silně zastoupeném automotive odvětví v České republice, zejména u automobilových subdodavatelů. Mezi uživatele řešení Infor se zde například řadí TATRA TRUCKS, DAIDO METAL, Rostra, Kovolis Hedvikov a mnoho dalších.

O SEG Automotive

SEG Automotive vznikla v roce 2018 z původní divize Bosch Starter Motors & Generators. Společnost je více než 100 let inovátorem na poli automobilových startérů, alternátorů a hybridních systémů. Zákazníky globální sítě výrobních zařízení SEG Automotive jsou téměř všichni světoví výrobci automobilů. Ve společnosti pracuje okolo 7 000 pracovníků ve 14 zemích celého světa. Více na www.seg-automotive.com.

O společnosti Infor

Infor vyvíjí a dodává podnikový software s cloudovou funkcionalitou pro specifická odvětví. S více než 67 000 zákazníky ve 175 zemích pomáhá software Infor dodávat vyšší hodnotu, snižovat rizika a zajistit výhody udržitelného podnikání. 17 000 zaměstnanců společnosti umožňuje zákazníkům postavit své systémy na hlubokých odvětvových znalostech a maximálním využití digitálních dat k tvorbě a implementaci úspěšných strategií, které řeší jejich podnikatelské výzvy. Infor poskytuje svým zákazníkům moderní nástroje k transformaci a akceleraci svých inovací. Pro více informací navštivte www.infor.com.