Český IceWarp představuje v Dubaji očekávané novinky pro mobily i osobní počítače

  • IceWarp je součástí IT setkání GITEX v Dubaji
  • Česká IT společnost vyvinula software Gen 2 Update 2
  • Nová řešení přináší uživatelům mnohem více komfortu

PRAHA, 21. října 2021 – Česká společnost IceWarp se účastní prestižního veletrhu zaměřeného na IT GITEX, který se koná v Dubaji ve Spojených arabských emirátech. Představuje tam aktualizovaný software Gen 2 Update 2, který ji opět posouvá výš v konkurenčním boji proti společnostem typu Microsoft či Google.

„GITEX je pro nás skvělou příležitostí potkat se se skutečnými lídry v oboru informačních technologií. Naše opakovaná účast na této přehlídce toho nejlepšího a nejinovativnějšího v dynamicky rozvíjejícím se odvětví IT je důkazem, že IceWarp berou naši partneři i konkurenti velmi vážně,“ říká generální ředitel IceWarp Adam Paclt.

Vývojáři IceWarpu se mohou nejenom na GITEXu pochlubit novou updatovanou verzí softwaru Gen 2 Update 2, který oproti předcházející verzi přináší hned několik zásadních vylepšení moderní platformy pro zasílání e-mailů a kolaboraci.

Konferenční cally se staly symbolem celosvětové pandemie. IceWarp reaguje na rychlý nárůst poptávky po jejich rozvoji. „Provedli jsme řadu významných změn v designu ve WebClientovi. Naše konference jsou nyní k dispozici doslova všude – v mobilní aplikaci TeamChat i v desktopové variantě IceWarp. Celkově nabízíme velmi intuitivní uživatelské prostředí pro konferenční hovory,“ míní šéf IceWarpu Paclt.

Dalším novým doplňkem je neomezené nahrávání v cloudu. „Vycházíme tak vstříc těm, kteří se nemohli na on-line schůzku dostavit. Díky nahrávání je možné si konferenci přehrát z prohlížeče, nebo odkaz na video sdílet. V cloudu bude nahraný call uložen po celý měsíc,“ doplňuje Paclt.

IceWarp také přichází s možností automatického zapnutí nahrávání pro všechny on-line cally. „Všechny záznamy uchováváme po dobu 30 dnů, takže je možné si je přehrát kdekoli na světě,“ říká Paclt s tím, že IceWarp myslí i na uživatele smartphonů. V mobilní aplikaci je k dispozici sekce Up Next, která zobrazuje všechny vaše nadcházející konference. V nastavení můžete automaticky zapnout nahrávání všech naplánovaných schůzek v aplikaci. Dále je zde funkce Automatického přehrávání záznamu. Díky podpoře Android Auto a CarPlay je tak možné si záznamy konferencí přehrávat i při řízení. 

Nová verze konferenčních řešení IceWarp zároveň umožňuje naplánovat následné akce a snadno je sdílet se všemi účastníky schůzky. Aktuální verze softwaru také výrazně urychluje uživatelům práci, v případě Dokumentů se například rychlost zvýšila až čtyřnásobně. IceWarp tak udělal další významný krok do absolutní špičky mezi poskytovateli komplexních kolaboračních řešení. A už teď intenzivně pracuje na dalších vylepšeních.

O společnosti IceWarp 

IceWarp  je česká společnost působící na trhu informačních technologií již od roku 2001. Zprvu se zaměřovala na vlastní platformu pro mailový server, alternativu k tehdy nejrozšířenějšímu produktu Microsoft Exchange. V průběhu dvou desetiletí se však nabídka rozrostla o balík základních i pokročilých kancelářských nástrojů a platformy pro videokonference nebo týmový chat. 

Síť jeho obchodních partnerů dnes sahá do více než padesátky zemí po celém světě a mezi zákazníky patří veřejné instituce i renomované společnosti ze soukromé sféry.
Více informací naleznete na www.icewarp.cz nebo na sociálních sítích Twitter, Facebook a LinkedIn.