XPG představuje svůj první herní paměťový modul DDR5

XPG LANCER DDR5 přináší bleskově rychlé frekvence až 5 200 MT/s   

Herní značka XPG, rychle rostoucí dodavatel systémů, komponent a periferií pro hráče, profesionály v oblasti Esports a technické nadšence, dnes představuje paměťový modul XPG LANCER DDR5.  XPG LANCER je první herní paměťový modul DDR5 značky XPG. Nabízí zvýšenou šířku pásma, přiděluje větší šířku pásma na jádro procesoru a dosahuje frekvencí až 5 200 MT/s. Navíc je vybaven obvodem PMIC (Power Management Integrated Circuit) a ECC (Error Correcting Code) pro vyšší výkon a stabilitu. LANCER se dodává s kapacitou 16 GB. 

První herní paměť DDR5 od značky XPG

XPG LANCER zahajuje éru DDR5 pro herní paměti XPG. Dosahuje frekvencí až 5 200 MT/s a přináší výrazné zvýšení výkonu pro hraní her a přetaktování. Díky ECC dokáže tento modul automaticky opravovat chyby v reálném čase. Kromě toho, že výrazně snižuje zátěž výpočtů procesoru, poskytuje také vyšší stabilitu a spolehlivost.

Vytvořeno pro hráče a overclockery

Použití vysoce kvalitních integrovaných obvodů a desek plošných spojů zajišťuje nekompromisní výkon, ideální pro náročné hráče a overclockery. Díky podpoře technologie Intel® XMP 3.0 mohou uživatelé snadno dosáhnout přetaktování bez nutnosti vstupu do systému BIOS. Není tedy třeba opakovaně nastavovat a dolaďovat parametry přetaktování. 

Herní atmosféra s RGB

XPG LANCER je vybaven přizpůsobitelným osvětlením RGB. Uživatelé si mohou vybrat mezi různými efekty (statický, dechový a kometový) nebo synchronizovat světla se svými oblíbenými skladbami prostřednictvím hudebního režimu. To vše lze provést prostřednictvím softwaru pro ovládání RGB osvětlení od všech hlavních značek základních desek.

Paměti DDR5 řady LANCER budou k dispozici v sadě s rychlostí 5 200MT/s a 16 GB jednokanálovou a dvoukanálovou sadou. Brzy vyjde i verze 6 000MT/s.

Informace o dostupnosti a ceně získáte na webových stránkách XPG: https://www.xpg.com/cz/xpg.

###

O značce XPG – XTREME PERFORMANCE GEAR

Značka XPG (XTREME PERFORMANCE GEAR) byla vytvořena společností ADATA za účelem poskytování vysoce výkonných produktů hráčům, profesionálům v oblasti eSports a technologickým nadšencům. Odhodlali jsme se k vývoji produktů, které poskytují extrémní výkon, a proto úzce spolupracujeme s komunitou her a eSports, abychom získali přehled o skutečných potřebách uživatelů. Poskytujeme celou řadu produktů od sestav, komponent, periferií až po různá zařízení, a vytváříme je s ohledem na nejvyšší standardy stability, spolehlivosti a výkonu. Vyvíjíme také produkty se skvělým designem, které nám vynesly několik prestižních mezinárodních ocenění, jako jsou iF Design a Good Design. Kromě produktů hrajeme aktivní roli při sponzorování a podpoře eSports akcí a týmů po celém světě, abychom realizovali extrémní herní zážitky na nejvyšších úrovních.