Společnost ADATA spouští online kampaň „Vytvoř si vlastní tapetu“, v rámci které představuje nové produkty 

Kampaň představuje produkty nové generace, které rozšiřují obzory tvůrcům, umělcům a profesionálům

Společnost ADATA Technology, výrobce vysoce výkonných modulů DRAM, produktů NAND Flash, mobilního příslušenství, herních produktů, elektrických pohonných jednotek a průmyslových řešení, spouští online kampaň ADATA Creates Legends, v rámci které si můžete vytvořit vlastní tapetu. Navazuje tak na kampaň Build to Create z roku 2020. Cílem akce je zvýšit povědomí o produktech nové generace společnosti ADATA zaměřených na tvůrce, umělce a profesionály. Mezi nové produkty, které budou v kampani představeny, patří SSD disky řady ADATA LEGEND, paměťový modul ADATA DDR5-4800 a karta ADATA Premier Extreme SDXC SD 7.0 Express. 

SSD disky ADATA LEGEND

SSD disky ADATA LEGEND 740 a 750 využívají rozhraní PCIe Gen3 x4 a NVMe 1.3 a poskytují trvalé rychlosti čtení a zápisu až 2 500/2 000 a 3 500/3 000 MB/s. Jejich specifikace M.2 2280 podporuje nejnovější platformy Intel® a AMD pro tvorbu a produktivitu na nejnovějších počítačích. Pro ty, co hledají ještě větší výkon, je tu LEGEND 840, který využívá výhod rozhraní PCIe Gen4 x4 a NVMe 1.4 a nabízí rychlost čtení a zápisu až 5 000/4 500 MB/s.

Paměťový modul ADATA DDR5-4800

Paměťový modul ADATA DDR5-4800 zvyšuje laťku výkonu pamětí. Poskytuje větší šířku pásma, přiděluje větší šířku pásma na jádro procesoru a dosahuje frekvencí až 4800 MT/s. V současné době se dodává s kapacitami 8, 16 a 32 GB, ale v dohledné době budou následovat i kapacity vyšší. DDR5-4800 je navíc vybaven integrovaným obvodem PMIC (Power Management Integrated Circuit) a ECC (Error Correcting Code) pro optimální stabilitu systému. 

Karta ADATA Premier Extreme SDXC SD 7.0 Express

Nejnovější specifikace SD 7.0 dělá z karty Premier Extreme SD 7.0 Express revoluční paměťovou kartu, která podporuje PCIe a NVMe, a která svým vzhledem a velikostí připomíná spíše mini SSD. Díky podpoře PCIe Gen3 x1 a NVMe poskytuje výkon čtení a zápisu až 800/700 MB/s, což je zhruba 1,5x více než u disků SSD SATA. Ve srovnání s kartami SD UHS-II a SD UHS-I je přibližně 2,7x a 8x rychlejší. 

Online kampaň ADATA Creates Legends

ADATA Creates Legends bude probíhat v podobě soutěž na Instagramu, počínaje dnešním dnem až do 10. prosince 2021. Pro účast v soutěži musí soutěžící vytvořit vlastní unikátní tapetu a sdílet ji v podobě příspěvku na svém Instagramovém účtu s hashtagem #AdataCreatesLegends a označit @adataglobal a @(účet influencera). Ty nejoriginálnější příspěvky budou mít šanci vyhrát paměťový modul ADATA DDR5-4800 16 GB U- IMM, SSD disk LEGEND 750 PCIe 3.0 M.2 2280 nebo externí SSD disk SE800. Více informací o online kampani najdete zde: https://event.adata.com/AdataCreatesLegends/en/.

O společnosti ADATA

Společnost ADATA Technology je druhým největším světovým prodejcem DRAM pamětí a značkových SSD disků. Patří mezi 25 nejvýznamnějších mezinárodních tchajwanských značek a je držitelem více než 500 patentů v oblasti pamětí. Mezi hlavní produktové řady společnosti ADATA patří paměťové moduly, USB flash disky, paměťové karty, SSD disky a přenosné pevné disky. Díky neustálým inovacím a mimořádné dokonalosti získaly produkty ADATA mezinárodní uznání a ocenění, včetně iF Design, Red Dot Design, CES Innovation, Good Design, COMPUTEX Best Choice a Taiwan Excellence. Společnost ADATA byla také oceněna za svůj závazek k péči o své zaměstnance a společenskou odpovědnost. Získala certifikát Great Place to Work® a ocenění Asia Responsible Enterprise Award a Best Companies to Work for in Asia Award ve dvou po sobě jdoucích letech. Kolibřík je maskotem značky ADATA. Představuje hbitost a efektivitu společnosti, stejně jako její snahu o inovace a závazek vytvářet barevnější a inteligentnější život pro lidi. Další informace naleznete na webových stránkách www.adata.com.