Nová rodina moto g přináší nejrychlejší čipset na trhu

Motorola představuje výzvu pro střední trh uvedením své nejnovější rodiny g

Je čas poznat nové členy rodiny moto g, kteří opět přijíždí a zpochybňují status quo střední třídy. Po 10 generacích společnost Motorola s hrdostí pokračuje v oslavách poslání své nejprodávanější franšízy: přinášet prémiové funkce všem. Dnes Motorola s potěšením představuje pět nových chytrých telefonů, které svým zákazníkům umožní vytvářet, spojovat se a sdílet s okolním světem.

poznejte moto g200 5G: bleskurychlý výkon vlajkové lodi

Moto g200 5G je jedním z nejdostupnějších zařízení na trhu s mobilní platformou Snapdragon™ 888 + 5G. Tento chytrý telefon byl navržen pro spotřebitele, kteří chtějí výkon na úrovni vlajkové lodi a rychlosti 5G¹, aniž by museli platit vysokou cenu. Jde o prémiový zážitek s neuvěřitelným kamerovým systémem, pohlcujícím displejem, pokročilým bezdrátovým zvukem a transformačními funkcemi Ready For, které umocňují vše, co telefon dokáže.

Začátkem letošního roku Motorola poprvé ambiciózně přinesla čipset, který byl vlajkovou lodí, do franšízy moto g s moto g100, čímž úspěšně odemkla ty nejlepší možné zážitky. Dnes je Motorola nadšená, že může pokračovat v této cestě a přinést ještě vyšší výkon do své rodiny moto g.

moto g200 5G je vybaven nejrychlejším čipsetem na trhu, ultravýkonnou mobilní platformou Snapdragon™ 888 + 5G. Můžete hrát hry vylepšené o AI, které reagují na váš dotek o 20 % rychleji², a to vše díky technologii Snapdragon Elite Gaming, která přináší hraní na úrovni stolního počítače do mobilu s vykreslením grafiky rychlejším o 20 %². Vychutnejte si bezkonkurenční rychlost s bleskovým připojením 5G a nejrychlejší mobilní Wi-Fi 6E3 v odvětví a pořizujte fotografie a videa o 35 % rychleji². Díky tomu získáte lepší kvalitu obrazu a nikdy nezmeškáte okamžiky, které si chcete nejvíce zapamatovat.

Mobilní platforma Snapdragon také umožňuje nejpokročilejší bezdrátový zvukový zážitek na jakémkoli telefonu Motorola. Díky Qualcomm® Snapdragon Sound si vychutnáte hudbu ve vysokém rozlišení, křišťálově čisté hlasové hovory a zábavu bez zpoždění s vynikající konektivitou a prodlouženou výdrží baterie. Společnost Motorola také uzavřela partnerství se společností Dolby, aby přinesla technologii Dolby Atmos4 do moto g200 5G. Díky vylepšené hloubce a čistotě zvuku nabízí Dolby Atmos pohlcující, trojrozměrný zážitek z poslechu, který vás opravdu ohromí.

Mobilní platforma 888+ také poskytla výkon potřebný pro nádherný 6,8palcový displej FHD+ Max Vision s výkonnými a poutavými funkcemi. Šíleně rychlá obnovovací frekvence 144 Hz, která je lídrem v tomto odvětví, činí z hraní her, sledování akčního obsahu a scrollování na telefonu mimořádně plynulý zážitek. S rozsahem barev, který je o 25% 5 větší díky certifikaci DCI-P3 a HDR10 má váš oblíbený obsah věrné barvy s vylepšeným jasem a kontrastem, takže obraz vypadá přesně tak, jak má – věrně a živě.

moto g200 5G je vybaven dosud nejpokročilejším kamerovým systémem v telefonu moto g, který využívá stejně výkonného kamerového systému, jaký je součástí rodiny motorola edge. Hvězdou představení je 108 Mpx fotoaparát s ultra vysokým rozlišením, který nejenže obsahuje více detailů v každém záběru, ale také zlepšuje kvalitu digitálního přiblížení. Technologie Ultra Pixel binning navíc poskytuje 9x lepší citlivost při slabém osvětlení spojením 9x větších pixelů do jednoho. Výsledek? Neuvěřitelně ostrý a jasný obraz i v těch nejnáročnějších světelných podmínkách. Moto g200 5G současně přichází s dalším pokročilým snímačem poskytující dvě úžasné perspektivy v jednom: ultraširokoúhlý a Macro Vision. Hloubkový senzor navíc spolupracuje s hlavním fotoaparátem na automatickém rozmazání pozadí. Následně se můžete vrátit zpět a upravit úroveň intenzity po pořízení otočením nahoru nebo dolů.

Jelikož se stále více zaměřujeme na vytváření obsahu na sociálních médiích, Motorola se ujistila, že moto g200 5G dokáže nahrávat videa v kinematografické kvalitě s nejvyšším rozlišením videa, jaké je dnes možné na chytrém telefonu – 8K. Abyste co nejlépe využili neuvěřitelný hardware, který je součástí tohoto zařízení, přináší spotřebitelům i opravdu skvělý video software. Můžete být kreativní s režimem dvojitého snímání, který vám umožní nahrávat pomocí přední i zadní kamery současně, čímž se v podstatě vytvoří dvoučlenná kamera. Tato funkce platí i pro fotografie. Nyní si dokonce můžete vybrat nahrávání ze dvou zadních kamer, jako je hlavní a ultraširokoúhlý, pro zcela novou perspektivu. Případně můžete použít super zpomalené video k zachycení videozáznamu ve vysokém rozlišení rychlostí až 960 snímků za sekundu a zpomalit akci tak, abyste viděli detaily, které vašim očím unikají normální rychlostí. Jedná se o 4x pomalejší zobrazování, než bylo běžné zpomalené přehrávání na předchozích telefonech Motorola. Funkce Face Beauty Video navíc zajistí, že na selfie videích budete vždy vypadat co nejlépe, a to díky vyhlazení vaší pokožky, což fotkám dodá krásně upravený vzhled.

S novým zařízením si můžete vychutnat okamžitý přístup ke svým oblíbeným fotografiím, filmům, skladbám, aplikacím a hrám s vestavěným úložištěm 128 GB/256 GB UFS 3.1. Paměť LPDDR5 navíc poskytuje výkon nové generace a maximální šířku pásma paměti 51,2 GB/s, čímž poskytuje o 16 % rychlejší zpracování dat8.

moto g200 5G se vyznačuje krásným designem inspirovaným přírodními formami a organickou architekturou. Saténový matný povrch dodává dotek sofistikovanosti, přičemž je model dostupný v hluboké Stellar Blue a chladné Glacier Green, a krásné zpracování plně chrání voděodolný design.

Odemkněte potenciál vašeho telefonu pomocí Ready For

Pro lidi, kteří jsou stále v pohybu, je někdy hezké připojit se k větší obrazovce a získat tak pohlcující zážitek. Ready For uchopí veškerou sílu tohoto zařízení, přičemž ji následně využívá pro větší svobodu a flexibilitu. Tato všestranná platforma umožní vašemu telefonu, tedy epicentru všeho, co děláte, připojení na větší obrazovku, aby vás zážitek ještě více pohltil. Jeho používání je opravdu jednoduché – Ready For nabízí několik způsobů připojení, ať už je kabelové, bezdrátové6 nebo přes váš počítač.

Pomocí Ready For se můžete připojit k televizi nebo monitoru. To znamená, že máte svobodu sledovat svůj oblíbený televizní pořad odkudkoli, aniž byste se museli přihlašovat.

Zrealizujte velkou pracovní prezentaci pomocí telefonu tak, jak byste to udělali s počítačem, a to díky aplikaci Ready For Mobile Desktop. Vytvářejte obsah nebo získejte pohlcující herní zážitek tím, že jej přenesete na jakýkoli televizor nebo displej a získáte zážitek shodný s herní konzolí.

Společnost Motorola oznámila Ready For PC7 s nejnovější generací telefonů motorola edge a nyní tuto funkci přináší také do rodiny moto g. Otevřením samostatného okna telefonu na obrazovce počítače můžete posunout multitasking na vyšší úroveň a mít současný přístup k telefonu a počítači, které jsou pro maximální efektivitu a pohodlí propojeny bezdrátově. Ready For PC vám umožňuje přistupovat k vašim mobilním aplikacím a souborům v počítači na jedné obrazovce, pracovat na dvou souborech současně, přesouvat soubory mezi vašimi zařízeními, kontrolovat upozornění vašeho telefonu na jedné obrazovce nebo dokonce využívat mobilní data pro připojení k Ready For PC. Kromě toho můžete svůj chytrý telefon Motorola použít i jako webovou kameru a využít tak své ultra kvalitní fotoaparáty telefonu pro videohovory na počítači.

Nová rodina moto g dostupná více spotřebitelům

Kromě moto g200 5G představuje Motorola také moto g71 5G, moto g51 5G, moto g41 a moto g31. Všechny z těchto zařízení přinášejí jedinečné funkce, aby mohl každý zákazník najít telefon, který vyhovuje jeho potřebám od nejvyšších rychlostí 5G, pohlcujícího displeje, neuvěřitelného kamerového systému až po mimořádně spolehlivou výdrž baterie a úžasný výkon.

S moto g71 5G si vychutnáte jasný a barevný obraz na oslnivém 6,4″ FHD+ OLED displeji. Se škálou barev větší o 25 % působí živěji a věrněji, přičemž získáte dosud nevídaný zážitek ze zobrazení za úžasnou cenu. Tento telefon je dodáván s technologií TurboPower™ 30, která vám umožní získat 50 % výdrže baterie za pouhých 30 minut nabíjení. 50MPx zadní snímač s technologií Quad Pixel vám navíc umožní zachytit úžasné fotografie i v těch nejnáročnějších světelných podmínkách. Zcela nová mobilní platforma Snapdragon® 695 s vylepšenou účinností poskytuje rychlost 5G a plynulý výkon.

moto g51 5G přináší konektivitu jako z budoucnosti. S 5G můžete neprodleně uskutečňovat videohovory a hrát online bez latence. To vše je vidět na ultraširokoúhlém 6,8″ displeji s rozlišením Full HD+ s jasnými a ostrými barvami. Zážitek je ještě lepší se super hladkou obnovovací frekvencí 120 Hz. Systém tří fotoaparátů s 50MPx snímačem je připraven okamžitě zachytit jakoukoli scénu, ať už je to malý detail nebo větší scenérie. Aby to vše bylo možné, mobilní platforma Snapdragon® 4350 Pro vše pohání pro bezproblémový zážitek, okamžitě reaguje a je dvakrát rychlejší než její předchůdce.

moto g41 nabízí 48MPx zadní snímač s technologií Quad Pixel umožňující zachytit úžasné fotografie během dne, v noci a kdykoli mezi tím. Optická stabilizace obrazu automaticky kompenzuje rozmazané snímky a videa v důsledku nežádoucího pohybu fotoaparátu, takže i když expozice trvá déle – řekněme při slabém osvětlení – dosáhnete čistoty a detailů. Moto g41 se dodává se stejným 6,4″ FHD+ OLED displejem a TurboPower™ 30 jako moto g71 a můžete cítit, že váš telefon okamžitě reaguje na každý dotek, klepnutí a potáhnutí pomocí vynikajícího osmijádrového procesoru.

moto g31 přichází s krásným 6,4” Full HD+ Max Vision displejem, který má více než 400 ppi pro ostřejší detaily a OLED technologii pro realističtější barvy. Systém více kamer s rozlišením 50 MPx vám umožní zachytit vaše nejlepší vzpomínky v úžasných detailech. Můžete s ním pracovat 36 hodin na jedno nabití.

Napříč všemi novými zařízeními moto g si díky technologii Dolby Atmos můžete vychutnat bohatší a rezonantnější zvuk. Nechte své oblíbené filmy znít, jako byste je sledovali v kině, a poslouchejte hudbu způsobem, který vám přiblíží umělce a jeho záměr. Pokud je jedna věc, která každého zajímá bez ohledu na to, jaké zařízení si vybere, je to dlouhotrvající výdrž baterie. Každý z těchto telefonů má obrovskou 5 000mAh baterii, která vás udrží v nabitém stavu i během těch nejrušnějších dnů a všechny z nich obsahují nabíječku.

užitečné softwarové inovace

Namísto duplikování skvělých věcí, které Google dělá se systémem Android, se Motorola rozhodla stavět na něm pomocí komplexního souboru nástrojů s názvem My UX. Pomocí něj mohou uživatelé posunout hudbu, videa, hry a motivy zařízení na vyšší úroveň pomocí vlastních nastavení. Díky tomu, že My UX nebrání čistému zážitku z Androidu, si mohou uživatelé užít plného výkonu Androidu 11 bez neohrabaného vzhledu softwaru nebo duplicitních aplikací.

Motorola ví, že bezpečnost je pro její spotřebitele neuvěřitelně důležitá, takže pro společnost znamená všechno. S výkonem moto g se můžete spolehnout na ThinkShield for Mobile, který nedávno získal ocenění „Poskytovatel mobilních bezpečnostních řešení roku“ od Mobile Breakthrough. ThinkShield for Mobile nabízí vylepšenou ochranu na každé úrovni od výroby až po telefon, bezpečný řetězec důvěry a další bezpečnostní certifikace. Kromě těchto základních funkcí přináší Motorola svým podnikovým zákazníkům další úrovně zabezpečení. Image: moto g41

Dostupnost

moto g200 5G bude k dispozici v nejbližších týdnech v celé Evropě s počáteční doporučenou cenou 449,99 EUR. Smartphone se dostane také na vybrané trhy v Latinské Americe.

moto g71 5G přichází do Evropy v nejbližších týdnech s počáteční doporučenou cenou 299,99 EUR. Smartfon se dostane i na vybrané trhy v Latinské Americe, Indii a na Středním východě.

moto g51 5G přichází v nejbližších týdnech do Evropy s počáteční doporučenou cenou 229,99 EUR. Smartfon se dostane i na vybrané trhy v Latinské Americe, Indii, na Středním východě a v Asii.

moto g41 bude k dispozici v nejbližších týdnech v Evropě s počáteční doporučenou cenou 249,99 EUR. Smartfon se dostane i na vybrané trhy v Latinské Americe a na Středním východě.

moto g31 přichází v nejbližších týdnech do Evropy s počáteční doporučenou cenou 199,99 EUR. Smartfon se v nejbližších týdnech dostane i na vybrané trhy v Latinské Americe, Indii, na Středním východě a v Asii.

Cena se může v jednotlivých zemích lišit. Úplné informace o cenách a specifikace naleznete na webové stránce společnosti Motorola. Obrázky najdete v pressboxu (stahováním obrázků nebo videí souhlasíte s licenčními podmínkami společnosti Motorola).

O společnosti Lenovo & Motorola

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) je společnost Fortune Global 500 s tržbami 60 miliard USD, která slouží zákazníkům na 180 trzích po celém světě. Zaměřujeme se na odvážnou vizi dodávat inteligentnější technologie pro všechny. Vyvíjíme technologie, které mění svět a pohánějí (prostřednictvím zařízení a infrastruktury) a posilují (prostřednictvím řešení, služeb a softwaru) miliony zákazníků každý den a společně vytvářejí inkluzivnější a důvěryhodnější společnost. a udržitelnou digitální společnost pro každého a kdekoli. Společnost Motorola Mobility LLC získala společnost Lenovo Group Holdings v roce 2014. Motorola Mobility je stoprocentní dceřinou společností společnosti Lenovo a je zodpovědná za navrhování a výrobu všech mobilních telefonů a řešení značek Moto a Motorola. Chcete-li se dozvědět více, navštivte stránku https://www.lenovo.com a přečtěte si nejnovější zprávy prostřednictvím našeho serveru StoryHubMotorola Global Blog.