Huawei představuje velkorysý herní monitor MateView GT

Do rodiny Huawei monitorů se přidaly MateView GT 34” a MateView GT 27”, dva herní monitory, které pokračují v inovativním duchu řady Mate a zároveň zdědily DNA rodiny GT. MateView GT je ultra zakřivený monitor 1500R s vysokou obnovovací frekvencí 165Hz poskytuje jedinečný zážitek s výkonnými audiovizuálními prvky. Zakoupit ho můžete už nyní na eshopu Huawei, v ostatních obchodech bude k dostání od pondělí 29. 11. 2021.

Extrémně živé vizuální prvky

Herní monitor MateView GT je vybavený 34 respektive 27 palcovým ultra zakřiveným monitorem s vysokou obnovovací frekvencí. U MateView GT 34” vás okouzlí rozlišení 3440 x 1440 v poměru stran 21:9 a v případě MateView GT 27” získáte poměr stran 16:9 a rozlišení obrazovky 2560 x 1440. Navrch zakřivený displej 1500R, který se dokáže přizpůsobit populárním hrám a filmům, poskytuje všem uživatelům pohlcující zážitek.

Reprodukci barev má na starost barevný gamut filmové úrovně. Monitor je pečlivě kalibrován podle profesionálních zásad a přísných standardů rodiny GT, aby bylo dosaženo přesnosti barev ΔE<2. Díky tomu poskytuje přesnou reprodukci barev a zároveň živé a autentické vizuální prvky. Huawei MateView GT navíc podporuje vysoký jas 350 nitů, kontrastní poměr 4000:1 a zobrazení s vysokým dynamickým rozsahem HDR 10, které oživí každý detail.

Mohutný herní displej s bleskovou obnovovací frekvencí 

U displejů platí, že čím vyšší obnovovací frekvence, tím plynulejší zážitek ze sledování. Huawei MateView GT dosahuje působivé obnovovací frekvence 165Hz při rozlišení QHD. Na rozdíl od monitorů s nižší obnovovací frekvencí využívá potenciál grafické karty a navíc efektivně eliminuje blikání displeje, což přináší plynulý herní zážitek a pomáhá. 

Monitor byl speciálně navržený pro hry First Person Shooter (FPS), proto obsahuje funkci Crosshairs. I bez zaměřovacího dalekohledu ve hře bude monitor poskytovat zaměřovací rozsah, který uživatelům pomůže rychle zamířit a mít přesnou mušku. Pro vylepšení herního zážitku přichází s dobře známým ovládáním Dark Field Control, které pomáhá uživatelům při hraní her odhalit skryté nepřátele úpravou kontrastu na obrazovce. 

Kompletní řada portů pro vysokorychlostní I/O

Huawei MateView GT přichází s kompletním výběrem portů, včetně HDMI 2.0, DisplayPort 1.2 a nabíjecího USB Type-C, díky které nebude mít uživatel problém připojit jakýkoliv druh počítače nebo herní konzole. V případě většího monitoru získáte o jeden HDMI 2.0 port více. Displej je navržen tak, aby uživatelům kromě působivého herního výkonu poskytoval celkově vylepšený zážitek, včetně vysoce nastavitelného držáku. Monitor navíc prošel certifikací TÜV Rheinland Low Blue Light a podporuje technologii DC Dimming pro eliminaci blikání. Tato kombinace pomáhá snižovat únavu očí a nabízí i jejich lepší péči.


Huawei MateView GT 34” můžete koupit od pondělí 22. 11. na e-shopu Huawei za cenu 13 490 Kč a MateView GT 27” za 9999 Kč. Od 29. 11. budou oba monitory dostupné u všech partnerů. 

Další novinky od Huawei i s dárky

V pondělí 22. 11. 2021 přišel do prodeje i nový MateBook 14s a s ním i sleva a dárky. Při jeho koupi do 12. 12. 2021 získáte u modelu s 16 GB RAM slevu 4000 Kč, u modelu s 8 GB RAM 3000 Kč. Pro oba modely pak platí, že k nákupu dostanete zdarma smartwatch Huawei Watch GT2 Pro v hodnotě 7299 Kč a sluchátka Huawei FreeBuds 3i v hodnotě 2599 Kč. Celkově tak ušetříte 13 898, respektive 12 398 Kč. Notebook se pyšní ultra tenkým kovovým tělem a nabízí dokonalý 2,5K FullView displej. Pro majitele zařízení Huawei nabízí systém propojení ekosystému Huawei Share. 

Více informací naleznete na https://consumer.huawei.com/cz/offer/matebook-14s/

Aktuální informace ze světa Huawei Consumer BG naleznete denně aktualizované na:

Web: https://consumer.huawei.com/cz/

Facebook – CZ/SK: https://www.facebook.com/HuaweiMobileCZSK/

YouTube: https://www.youtube.com/huaweimobileczsk

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobileczsk

Twitter: https://twitter.com/HuaweiCZ_SK

O Huawei Consumer Business Group

Produkty a služby společnosti Huawei jsou dostupné ve více než 170 zemích a používá je třetina světové populace. V Německu, Švédsku, Rusku, Indii a Číně bylo zřízeno čtrnáct výzkumných a vývojových center. Huawei CBG je jednou ze tří obchodních jednotek společnosti Huawei a zahrnuje smartphony, PC, tablety, nositelné a cloudové služby atd. Globální síť společnosti Huawei je postavena na více než 34letých zkušenostech v telekomunikačním průmyslu a je odhodlána poskytovat nejnovější technologický pokrok spotřebitelů po celém světě.