Novoroční slevy jsou tady! Ušetřete až 2 000 Kč na telefonech i noteboocích značky HONOR

[3. ledna 2022, Praha] Velké povánoční slevy odstartovaly! Kde ušetříte a co se vyplatí si pořídit právě teď? Se slevou 2 000 Kč koupíte poslední novinku, mobilní telefon HONOR 50 (8GB RAM + 256 GB ROM) s prémiovou výbavou na focení a natáčení. HONOR 50 Lite ve slevě seženete jen za 6 490 Kč. Naposledy uvedený ultrabook HONOR Magic X 14 je právě k dostání jen za 17 990 Kč. Novoroční slevy u HONOR platí celý měsíc do 31. ledna 2022.

A picture containing shape

Description automatically generated

Mobilní telefon HONOR 50: Prémiová výbava na focení i natáčení videí

Naposledy uvedený mobilní telefon HONOR 50 se pyšní nadstandardní výbavou pro focení i natáčení videí včetně speciálních vychytávek nejen pro živé vysílání. Umí například natáčet na přední i zadní kameru zároveň. Na videu máte tak zároveň nejen prostředí, které zrovna natáčíte, ale třeba i sami sebe na přední kameře. Perfektní pro všechny, kdo rádi vlogují nebo se natáčí na sociální sítě. Využít můžete také funkci „Obraz v obraze“, do právě natáčeného videa přidáte ještě další obraz, buď obrázek anebo další video. Skvěle se hodí třeba pro natáčení tutoriálů a návodů. A to není všechno. S pokročilou výbavě nemůže být rychlý střih ve videu jednodušší. Prostě video v jednom momentu zastavíte a dál pokračujete v natáčení záběru, který má následovat.

Ve verzi 8 GB RAM + 256 GB ROM je pak k dostání jen za 12 990 Kč namísto původních 14 990 Kč. Ve verzi 6 GB RAM + 128 GB ROM koupíte jen za 11 490 Kč.

A picture containing text

Description automatically generated
A picture containing graphical user interface

Description automatically generated

Mobilní telefon HONOR 50 Lite: Největší poměr displeje k tělu telefonu a rychlonabíjení

HONOR 50 Lite přichází s největším displejem z rodiny HONOR, má až 94,4 % poměr velikosti displeje k tělu. Díky rychlonabíjení 40 % nabijete jen za 10 minut, 100 % jen za 39 minut. Perfektní volba pro ty, kteří shání telefon s dobrou výbavou za příjemnou cenovku. Právě teď jej seženete jen za 6 490 Kč namísto původních 7 990 Kč.

A picture containing graphical user interface

Description automatically generated

Prémiový ultra book MagicBook X 14: Lehký design a Fullview displej s certifikací proti únavě očí

S lehkým hliníkovým designem váží HONOR MagicBook X 14 jen 1,38 kg a je jen 15,9mm tenký. Jednoduše se tak vejde do jakékoli tašky a snadno jej vezmete s sebou kamkoli vyrážíte na cesty. Perfektní parťák pro každý den. Nechybí FullView displej s certifikací proti únavě očí, super jednoduché přenášení souborů z mobilních telefonů HONOR nebo univerzální nabíjecí adaptér pro všechny zařízení HONOR. Právě teď k dostání jen za 17 990 Kč namísto původních 18 990 Kč.

A picture containing text, businesscard

Description automatically generated

Pro více informací prosím navštivte oficiální stránky HONOR na www.hihonor.cz

###

HONOR se zavázal stát se globální technologickou špičkou a vybudovat portfolio chytré domácnosti, které bude dostupné pro každého a bude tak vylepšovat každodenní život ve společnosti. Dnes má HONOR více jak 10 000 zaměstnanců, z nichž více jak 50 % tvoří výzkum a vývoj (R&D), 4 vývojové instituce, přes 100 inovačních laboratoří po celém světě a podal už přes 5 500 žádostí na patent. Velmi rychle etabloval také přes 30 strategických partnerství se světovými špičkami jako Microsoft, Google, Intel, Qualcomm apod., se kterými společně vyvíjí inovativní řešení v rámci softwaru i hardwaru a dokáže tak zajistit produkci mobilní technologie od začátku až do konce. 

Sledujte HONOR na sociálních sítích:

Instagram: https://www.instagram.com/honorczsk/

Facebook: https://www.facebook.com/Honorcz/

Twitter: https://twitter.com/HonorCZSK

YouTube: https://bit.ly/honor-cz-sk-youtube