LG UltraGear se stal oficiálním partnerem pro herní monitory evropského šampionátu League of Legends

Herní monitory světové třídy UltraGear od společnosti LG se spojují  s nejlepšími hráči evropské ligy v soutěži o regionální prvenství

Praha, 14. ledna 2022 — Společnost LG Electronics (LG) s hrdostí oznamuje, že se v sezónách 2022 a 2023 stane oficiálním partnerem monitorů pro League of Legends European Championship (LEC). Díky této dohodě se herní monitory LG UltraGear™ dostanou do středu pozornosti celosvětové soutěže, aby dnes 14. ledna při zahájení sezóny zajistily mimořádně plynulé hraní s extrémně rychlou odezvou.

LEC byl založený jako profesionální turnaj v League of Legends, organizovaný společností Riot Games v Evropě. Jedná se o soutěž, ve které deset zkušených týmů po pěti hráčích soupeří o nadvládu v „League“, hernímu hitu s multiplayerovou bojovou arénou, který se od svého uvedení v roce 2009 stále těší obrovské popularitě. V průběhu turnaje bude společnost LG také sponzorovat segmenty, jako jsou Replays a nepostradatelný Match of the Week

Očekává se, že nové dvouleté partnerství s LEC pomůže společnosti LG dále rozšířit její už tak značnou přítomnost na globální esportové scéně. Silný vztah značky LG UltraGear s herní komunitou byl v průběhu let vybudovaný především díky aktivnímu zapojení a špičkovým produktům, které odpovídají potřebám skutečných hráčů. Díky zobrazovacím technologiím LG, které upřednostňují bleskovou dobu odezvy, přesné barvy a vynikající kontrast, se monitory LG UltraGear staly oblíbenými u hráčů po celém světě. Navíc nabízejí zobrazení v rozlišení 4K a technologii Nano IPS s dobou odezvy Gray-to-Gray (GTG)* na úrovni 1 ms.

„Jsme nadšeni, že můžeme hrát tak klíčovou roli v jedné z nejpopulárnějších esportových soutěží na světě,“ řekl Seo Young-jae, ředitel divize IT společnosti LG Electronics Business Solutions. „Těšíme se, že naše monitory projdou zkouškami šampionů LEC, abychom mohli i nadále dodávat produkty, které splňují potřeby nejnáročnějších hráčů.“

Fanoušci z celého světa mohou sledovat veškeré dění, včetně přenosů ze zápasů a aktuálních informací o rozpisu, na stránkách lolesports.com. Sledujte oficiální twitterový účet @UltraGearGaming a zúčastněte se akce na sociálních sítích, v níž můžete vyhrát ceny včetně produktů UltraGear. 

# # #

* LG Model 27GN950. Pro zobrazení v rozlišení 4K při 144 Hz je vyžadována grafická karta podporující DSC. Pro dosažení doby odezvy 1 ms musí být povolen režim Faster Mode.

O LG Electronics Business Solutions Company

Společnost LG Business Solutions je důvěryhodným partnerem, který nabízí inovativní produkty a řešení pro různá odvětví po celém světě. S portfoliem jedinečných nabídek od špičkových OLED a LED zobrazovacích systémů až po vysoce účinná solární řešení je společnost LG respektovanou značkou mezi zákazníky po celém světě. IT řešení společnosti LG zahrnují firemní monitory, notebooky, projektory, cloudová zařízení, lékařské displeje a komerční roboty, které jsou navržené tak, aby maximalizovaly efektivitu práce a přinášely zákazníkům vysokou hodnotu. Více informací o firemních řešeních společnosti LG naleznete na adrese www.LG.com/b2b.