Prémiový mobilní telefon s profi výbavou na natáčení videí právě v obou paměťových verzích zlevňuje o 3 000 Kč!

[17. ledna 2022, Praha] Čekali jste s výběrem nového mobilního telefonu na pořádnou slevu? HONOR právě zlevňuje svoji poslední horkou novinku, prémiový telefon s profi výbavou na natáčení videí a dalšími video vychytávkami, o 3 000 Kč a to ve vyšší i nižší verzi úložiště. HONOR 50 ve verzi 8 GB RAM + 256 GB ROM koupíte ode dneška jen za 11 990 Kč, v nižší verzi 6 GB RAM + 128 GB ROM pak jen za pouhých 9 990 Kč. Slevy platí do 30. ledna, tak honem!

A person holding a phone

Description automatically generated with medium confidence

Natáčejte videa, vlogy nebo tutoriály jako profesionálové

S novou technologií na mobilním telefonu HONOR 50 natočíte na stejné video zároveň sebe i někoho kolem vás. Perfektní na vlogy třeba z dovolené nebo z jakéhokoli prostředí, které zrovna chcete nasdílet s přáteli. A to není všechno. S pokročilou výbavou nemůže být rychlý střih ve videu jednodušší. Prostě video v jednom momentu zastavíte a dál pokračujete v natáčení záběru, který má následovat. Video se samo propojí. 

HONOR 50 navíc díky 108MPx hlavnímu fotoaparátu z celé sady udělá tak čisté snímky, že se opravdu nemusíte bát natáčet ani z velké dálky. Až do 30. ledna 2022 koupíte ve verzi 8 GB RAM + 256 GB ROM jen za 11 990 Kč namísto původních 14 990 Kč. Ve verzi 6 GB RAM + 128 GB ROM je pak k dostání jen za 9 990 Kč namísto původních 12 990 Kč.

Víc o značce HONOR se dozvíte na oficiálním webu: www.hihonor.cz

###

HONOR se zavázal stát se globální technologickou špičkou a vybudovat portfolio chytré domácnosti, které bude dostupné pro každého a bude tak vylepšovat každodenní život ve společnosti. Dnes má HONOR více jak 10 000 zaměstnanců, z nichž více jak 50 % tvoří výzkum a vývoj (R&D), 4 vývojové instituce, přes 100 inovačních laboratoří po celém světě a podal už přes 5 500 žádostí na patent. Velmi rychle etabloval také přes 30 strategických partnerství se světovými špičkami jako Microsoft, Google, Intel, Qualcomm apod., se kterými společně vyvíjí inovativní řešení v rámci softwaru i hardwaru a dokáže tak zajistit produkci mobilní technologie od začátku až do konce. 

Sledujte HONOR na sociálních sítích:

Instagram: https://www.instagram.com/honorczsk/

Facebook: https://www.facebook.com/Honorcz/

Twitter: https://twitter.com/HonorCZSK

YouTube: https://bit.ly/honor-cz-sk-youtube