Přehledné informace, hladká komunikace: Raiffeisen – Leasing má nový web

Raiffeisen – Leasing vstupuje do nového roku s novým webem a řadou digitálních novinek. Moderní webové stránky nabízí přehledný přístup ke všem potřebným informacím, klientům pak usnadní komunikaci s leasingovou společností.

Díky novému designu se zájemcům o financování přehledně zobrazí všechny informace i dostupné služby, které mohou využít. Snadno také mohou kontaktovat přímo specialisty pro financování konkrétní komodity. To se týká například i služeb dotačního poradenství, kde mohou zájemci jen stručně popsat, jaká podpora by je zajímala. Specialisté z týmu dotačního poradenství jim doporučí konkrétní dotační program a následně jim pomohou dotace získat.

Stávajícím klientům na novém webu slouží speciální sekce, kde najdou intuitivní formuláře pro komunikaci s leasingovou společností. Novinkou je i snadná možnost zažádat o změny na smlouvách nebo jednoduše zažádat o vrácení vozu po ukončení leasingu.

Nový web Raiffeisen – Leasing tak rozšiřuje dosavadní spektrum online služeb, které společnost poskytuje svým klientům i zájemcům o financování. Společnost v minulosti uspěla s online nabídkou financování vozů podnikatelským úvěrem v prestižní soutěži Zlatá koruna. “Naším cílem je poskytnout klientům maximální komfort, praktické a snadno dostupné služby i informace, to vše při zachování maximální míry bezpečnosti a ochrany dat,” shrnuje rozšíření online nástrojů Alois Lanegger, jednatel společnosti Raiffeisen – Leasing.

Raiffeisen – Leasing působí na českém trhu od roku 1994 jako součást skupiny Raiffeisen. Je členem České leasingové a finanční asociace, která ho opakovaně zařadila na první místo v oblasti nebankovního financování nemovitostí. Kromě financování nemovitostí nabízí Raiffeisen – Leasing široké portfolio služeb zejména pro firemní potřeby, ale také pro soukromé osoby. Zajišťuje nebankovní financování osobních i nákladních vozů, strojů, zařízení, technologií, transportní, zdravotnické nebo zemědělské techniky, ale také lokomotiv, vagonů či letadel. Finance poskytuje prostřednictvím leasingu či úvěru, v případě firemních flotil zajišťuje také operativní leasing s širokou škálou služeb.