Skládací Huawei P50 Pocket spojuje špičkový design a inovace

Kromě nabitých funkcí, kterými je vybaven nový Huawei P50 Pocket, je minimálně stejně tak velkým lákadlem samotný design. Tento luxusní smartphone s ohebným displejem okouzlí po stránce designového řešení a kvalitního zpracování. A znáte snad i jiný mobilní telefon, který se může pochlubit doplňkovým kulatým displejem?

Huawei P50 Pocket je nejnovějším přírůstkem do řady Huawei P. Má jedinečný skládací mechanismus, který nabízí výjimečný uživatelský zážitek, ať už je složený, nebo ne. Bezesporu zásadní podíl pozornosti si pro sebe zabírá právě véčkové provedení. I přes svou elegantní kapesní velikost je výkonný uvnitř i navenek. Kompaktní podoba chytrého telefonu je odpovědí na touhu uživatelů po menších, přenosnějších a výkonnějších zařízeních.

Plný výkon v kompaktním řešení

K dostání je ve dvou provedeních, prémiové zlaté a čistě bílé se strukturou, pro kterou vzali designéři inspiraci u broušeného diamantu. Na vnější straně mobilního telefonu jsou umístěny dva kruhové moduly tolik typické právě pro Huawei a řadu P50. V jednom modulu se ukrývá malá obrazovka, v druhém pak soubor fotoaparátů. 

Externí displej o rozměru 1“ je určen pro poskytování základního přehledu upozornění a také pro ovládání některých aplikací, jako třeba hudebního přehrávače, kalendáře či přijímání hovorů. Díky němu je také možné jednoduše pořídit selfie pomocí vnějšího fotoaparátu. Vnitřní, a tedy hlavní OLED displej má velikost 6,9“ a široký poměr stran v poměru 21:9 poskytuje naprosto pohlcující vizuální zážitky. Jeho přednostmi jsou rychlá obnovovací frekvence, eliminace odlesků díky vrstvě Nano Optical, rozsah přes 1 billion barev, a především pak naprosto plynulý přechod v oblasti ohybu.

Řada P50 přináší to nejlepší

Po boku Huawei P50 Pocket ovšem vychází další velice pokročilá verze řady – Huawei P50 Pro. Tento prémiový chytrý telefon uspokojí i ty nejnáročnější uživatele. Nadšence do fotografování si jistě získá svou schopností pořizovat snímky, které dosahují profesionálních kvalit, ať už je to barvou, nebo ostrostí. Jeho 6,6palcový OLED displej byl individuálně vyladěn tak, aby zobrazoval přírodní barvy bez úprav a výkonnější baterii, byl Huawei P50 Pro navržen tak, aby byl lehčí, užší a snadněji padl do ruky. 

Ať už dáte přednost skládací verzi či té klasické, v každém případě vám do ruky padne vyspělé zařízení plné pokročilých funkcí a inovací jak po stránce propracovaného designu, tak znamenitého výkonu.

Kde je můžete získat?

Huawei P50 Pro a P50 Pocket bude možné koupit v předprodeji od 26. 1. – 6. 2. 2022. Ke koupi navíc dostanete zajímavé dárky. K Huawei P50 Pro dostanete sluchátka Huawei FreeBuds Pro a k Huawei P50 Pocket dostanete designová sluchátka ve tvaru rtěnky Huawei FreeBuds Lipstick. 

Aktuální informace ze světa Huawei Consumer BG naleznete denně aktualizované na:

Web: https://consumer.huawei.com/cz/

Facebook – CZ/SK: https://www.facebook.com/HuaweiMobileCZSK/

YouTube: https://www.youtube.com/huaweimobileczsk

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobileczsk

Twitter: https://twitter.com/HuaweiCZ_SK

O Huawei Consumer Business Group

Produkty a služby společnosti Huawei jsou dostupné ve více než 170 zemích a používá je třetina světové populace. V Německu, Švédsku, Rusku, Indii a Číně bylo zřízeno čtrnáct výzkumných a vývojových center. Huawei CBG je jednou ze tří obchodních jednotek společnosti Huawei a zahrnuje smartphony, PC, tablety, nositelné a cloudové služby atd. Globální síť společnosti Huawei je postavena na více než 34letých zkušenostech v telekomunikačním průmyslu a je odhodlána poskytovat nejnovější technologický pokrok spotřebitelů po celém světě.