Eurosport připraví pro zákazníky O2 TV výjimečné přenosy ze Zimních olympijských her Peking 2022

1.2.2022

  • Diváci O2 TV budou mít přístup k veškerému sportovnímu obsahu na stanicích Eurosport 1 a Eurosport 2, ale také ke třem speciálním prémiovým kanálům
  • Stanice Eurosport 3-5 odvysílají například rozšířenou nabídku přenosů z ledního hokeje, krasobruslení, rychlobruslení, curlingu a dalších sportů
  • O2 TV jako jediná z poskytovatelů digitální televize přinese fanouškům maximální pokrytí z největší zimní sportovní události tohoto roku
.

Televize O2 TV zařadí tři speciálně zaměřené stanice Eurosport v době konání ZOH Beijing 2022. První stanice Eurosport 5 bude spuštěna již 2. 2. 2022 ve 13:05 hodin.

“Podařilo se nám získat další výjimečný sportovní obsah, který bude na českém trhu dostupný pouze v O2 TV. Díky exkluzivním kanálům Eurosport 3-5 se fanoušci mohou těšit na stovky hodin přímých přenosů z Pekingu. Velmi atraktivní podívanou nabídne především pokrytí mužského i ženského turnaje v ledním hokeji, kde se představí české reprezentační výběry. Prémiové kanály Eurosport 3-5 se objeví v O2 TV na EPG pozicích 600-602,” sdělila Anna Lenerová, šéfka obsahu O2 TV.

Pop-up kanály Eurosportu, které budou vysílat v HD kvalitě s anglickou zvukovou stopou, najdou diváci v tarifech O2 TV Bronzová, Stříbrná a Zlatá, dále se objeví v tarifech Sport Plus, O2 TV Business a také v předplacených tarifech.

  • Hlavní lokalizované kanály Eurosport 1 a Eurosport 2 s českým komentářem se zaměří na venkovní sporty, chybět nebude alpské lyžování, biatlon, běh na lyžích, skoky na lyžích nebo také freestyle, snowboard, skeleton, sáně a boby.
  • Eurosport 3 (začátek vysílání 3. 2. 2022 v 05:00 hodin) se stane domovem ledního hokeje, téměř 100 hodin živého obsahu z turnaje mužů i žen, od základních skupin až po boje o medaile.
  • Eurosport 4 (začátek vysílání 4. 2. 2022 ve 02:55 hodin) se zaměří na rychlobruslení, short track a krasobruslení. Příznivci se dočkají přes 80 hodin živých přenosů.
  • Eurosport 5 (začátek vysílání 2. 2. 2022 ve 13:05 hodin) udělá radost všem příznivcům curlingu, neboť nabídne všechny turnaje žen, mužů i dvojic.

Tým Eurosportu zapojí pro Beijing 2022 nejrozsáhlejší sestavu expertů v historii olympijských přenosů. Celkem se na obrazovkách představí 107 odborníků a moderátorů zimních sportů, kteří mají na svém kontě dohromady 80 olympijských medailí, z toho 26 zlatých. Součástí týmu budou olympijské legendy jako Martin Fourcade, Kevin Kuske, Anni Friesinger-Postma, Henrik Lundqvist nebo Justyna Kowalczyk.

O O2 TV

O společnosti O2 Czech Republic

O2 je největším poskytovatelem telekomunikačních služeb na českém trhu. V současnosti poskytuje služby prostřednictvím téměř osmi milionů mobilních a pevných linek, což z něj činí jednoho z vedoucích poskytovatelů plně konvergentních služeb v Evropě. Zákazníkům mobilních služeb nabízí O2 nejmodernější technologii LTE, jako první v Česku společnost spustila také plnohodnotné 5G. Značka O2 pro zákazníky neznamená jen telekomunikace. O2 je schopna vyhovět i těm nejnáročnějším požadavkům zákazníků též v oblasti ICT a nabídnout jim služby housingu, hostingu i cloudových služeb v datových centrech o celkové rozloze 7 300 metrů čtverečních. Tato datová centra jako první v ČR a střední Evropě získala certifikaci úrovně TIER III. Se svou službou O2 TV je O2 zároveň největším provozovatelem digitálního televizního vysílání v Česku.