Erwin Hanslik je porotcem v prestižní soutěži CEE Deal of the Year

08.02.2022 – Erwin Hanslik, vedoucí partner advokátní kanceláře Taylor Wessing Česká republika, byl na základě své reputace, odbornosti a svých znalostí v právním oboru pozván organizací CEE Legal Matters, aby se stal členem odborné poroty CEE Deal of the Year Awards, která rozhodne o udělení prestižních ocenění v oblasti právního oboru ve střední a východní Evropě.

„Je mi velkou ctí být členem tak elitní poroty a zároveň si uvědomuji závazek s tím spojený. Jsem rád a děkuji CEE Legal Matters za organizaci a pořádání této soutěže. Významné transakce a další obchody jsou důležité pro rozvoj regionu a je skvělé je zviditelnit a ocenit práci, která za tím stojí. Ke své roli v porotě přistupuji zodpovědně a s respektem,“ uvedl k nominaci Erwin Hanslik, vedoucí partner Taylor Wessing Česká republika.

Ocenění CEE Deal of the Year uděluje od roku 2017 CEE Legal Matters, významný zdroj zpráv a informací o právnících a právním oboru ve střední a východní Evropě. Finalisté CEE Deal of the Year budou uvedeni v březnovém vydání časopisu CEE Legal Matters 2022 a vítězové budou vyhlášeni na výročním banketu CEE Deal of the Year, který se uskuteční v Londýně 5. dubna 2022.

Erwin Hanslik je vedoucím partnerem mezinárodní advokátní kanceláře Taylor Wessing Česká republika od roku 2000. Od roku 2007 je partnerem Taylor Wessing CEE. Jako vedoucí celého týmu Real Estate & Construction CEE vede právníky v rámci sítě v Rakousku, České republice, na Slovensku, v Maďarsku, Polsku a na Ukrajině. Erwin poskytuje poradenství tuzemským i mezinárodním klientům zejména v transakcích s nemovitostmi. Je také viceprezidentem Real Estate Commission of the Union Internationale des Avocats. Je členem Královského institutu diplomovaných znalců (RICS). Pravidelně se účastní mezinárodních veletrhů pro segment nemovitostí, jako jsou MIPIM a Expo Real.

Taylor Wessing

Taylor Wessing je mezinárodní advokátní kancelář poskytující služby v mnoha různých odvětvích nejvýznamnějším společnostem z celého světa. S našimi klienty velmi úzce spolupracujeme, aby řešení složitých problémů bylo maximálně kreativní a inspirativní a současně umožnilo zcela nové přístupy. Kreativní myšlení je jádrem naší firemní kultury a vnímáme ho jako důležitý nástroj inovací. Spolu s našimi kolegy a partnery se snažíme převyšovat očekávání a dosahovat tak mimořádných výsledků.

1100+ právníků  300+ partnerů  29 kanceláří  17 jurisdikcí