Chronos Summit 2022 představuje novinky Cooler Masteru

Eindhoven, Nizozemsko, 15. 2. 2022 – Společnost Cooler Master, lídr v oblasti designu a výroby počítačových komponent a periferií, představuje novinky v portfoliu na Chronos Summitu 2022. Pokračující omezení fyzických akcí přimělo Cooler Master uspořádat online summit, na kterém představí nové produkty, projekty a služby.

Akce s názvem Chronos Summit 2022 se bude konat ve virtuálním světě Metaverse v aplikaci „Gather Town“, prostřednictvím které Cooler Master přinese realistický zážitek velmi podobný skutečné technologické výstavě, vč. interaktivního a zábavného programu. Ve vlastní 8bitové metropoli Cooler Master rád přivítá všechny od profesionálů z řad médií, přes obchodní zástupce, tvůrce až po širokou komunitu, která se kolem značky Cooler Master vytvořila. Skrze vlastní avatár lze prozkoumat vše, co „Cooltropolis“ nabízí, prohlédnout si produkty, potkat se s představiteli Cooler Masteru a vyhrát ceny.

Živý přenos keynote lze sledovat 16. února od 8:00 ráno na https://www.twitch.tv/coolermaster

Více informací o Chronos Summitu 2022 je k dispozici na https://summit.coolermaster.com

Akce se koná na https://linkto.cm/chronos-gather

Na akci budou k vidění tyto produkty:

Limitované edice produktů k 30. výročí

Chronos Summit 2022 je úvodní akcí, která nabízí pohled na produkty z limitované edice Cooler Masteru k 30. výročí.

Napájecí zdroje

Ve výroční edici se vrací model V Platinum 1300. Nabízí certifikaci 80 Plus Platinum, plně modulární kabeláž, 100% japonské kondenzátory a hardwarový single/multi rail switch.

Křeslo Hybrid 1

Na základě rozsáhlého průzkumu vznikl model Hybrid 1, který splňuje náročné požadavky hráčů a profesionálních tvůrců. Kombinuje výhody pohodlných kancelářských židlí a ergonomii, resp. oporu závodních sedadel, a přináší je ve sjednoceném řešení, které umožní přizpůsobení vlastním uživatelským preferencím a maximální proudění vzduchu a komfort.

Počítačové skříně

Řada COSMOS se vždy prezentuje revolučním pojetím, resp. posunutím hranic technologií kupředu. Limitovaná edice k 30. výročí COSMOS C700M nabízí zbrusu nové barevné schéma, kvalitní celohliníkové provedení, unikátní emblém a další designová vylepšení.

Další produkty:

  • Mobius Fan 30th Anniversary Edition.
  • MA824 30th Anniversary Edition.
  • PL360 Flux 30th Anniversary Edition.
  • Ergostand 30th Anniversary Edition.
  • MK721 30th Anniversary Edition.
  • MM712 30th Anniversary Edition.
  • SH711 30th Anniversary Edition.
  • MP511 30th Anniversary Edition.
  • GD120 30th Anniversary Edition.
  • GM27-FQS ARGB30th Anniversary Edition

Dále budou odhaleny tyto produkty

Počítačové skříně

Model HAF 700 EVO je navržen tak, aby dostál svému jménu, tedy zachoval si špičkovou účinnost chlazení a minimální úroveň hluku. Svými vlastnostmi poskytuje ideální prostor pro vytvoření vlastní sestavy –  možnost umístění až osmnácti 120mm ventilátorů, dvou 360mm chladičů a 480mm chladiče.

Mezi dalšími novými modely jsou:

  • MasterBox 520, MasterBox 520 Mesh
  • Silencio S400 Sakura Limited Edition
  • MasterBox 500
  • HAF 500
  • MasterBox TD300 Mesh

Napájecí zdroje

Model V SFX Platinum 1100 a 1300 s certifikací 80 Plus Platinum, modulární kabeláží, 92mm ventilátorem, kvalitními 16AWG PCIe kabely a 10letou zárukou. Nově mají uživatelé možnost tento zdroj využít i v mini-ITX skříních až po E-ATX. Díky přiloženému držáku je zdroj kompatibilní ve všech z nich.

Mezi dalšími novými modely jsou M1600 a V SFX-L Platinum.

Chlazení

Vylepšení se dočkal model ML360 Sub-zero V2, který získal novou pumpu s vyšším výkonem a nižší hlučností. Nízkoprofilový chladič se třemi nejnovějšími ventilátory Mobius s novým designem lopatek Ring Blade nabízí mimořádný odvod tepla. Technologie Intel Cryo Cooling, resp. integrovaný software umožní úplně přizpůsobení požadavkům na přetaktování.

Mezi dalšími novými modely jsou:

  • MasterLiquid PL420 Flux
  • Mobius 120 ARG
  • New V8
  • Monitor Stand
  • Mobile Cooler
  • MF120 Halo2

Herní segment

Klávesnice

Bezdrátová klávesnice MK721 nabízí 60% layout, je vybavena hybridní bezdrátovou technologií a univerzální kompatibilitou napříč operačními systémy a platformami, a integruje veškeré důležité vlastnosti: mechanické spínače, opletený pružinově svinutý kabel, ovládací slider a celkové kvalitní pevné provedení v bílé a černé barvě.

Myši

Model MM712 představuje další z řady lehkých myší tentokrát bez perforace. Navazuje na předchozí, zachovává si špičkové vlastnosti a vylepšuje zejména pevnost konstrukce díky celistvému profilu bez otvorů. Nízká hmotnost méně než 58 g poskytuje prostor uživateli pro rychlost a citlivost.

Mezi dalšími novými modely jsou MM311 a MM310.

Podložky pod myš

Model MP511 herní podložky pod myš se prezentuje vysoce kvalitní tkaninou CORDURA, která je proslulá svou výjimečnou citlivostí, životností a odolností. Hladká nylonová složka zajišťuje přesnost, zatímco prošívání zvyšuje její odolnost.

Headsety

Bezdrátový headset SH711 ANC reprodukuje kvalitní zvuk ve všech úrovních. Dva typy potlačení hluku ANC a END zajišťují čistý a kvalitní poslech hudby nebo komunikaci, k čemuž dopomáhá i jedinečná dvoukomorová konstrukce. K dispozici je pohodlné ovládání a tři režimy připojení.

Další příslušenství

Monitory

Monitor GP27-FQS s QHD rozlišením je jedním z produktů nové řady mini-LED, které Cooler Master představuje a kde si klade za cíl nabídnout výhodný poměr cena/výkon.

Mezi dalšími novými modely je také GP27-FUS.

Křesla

Model Motion 1 je prvním křeslem využívajícím haptický systém optimalizovaný pro práci i pro hraní. Přináší zážitek ze 4D kina do obývacího pokoje.

Orb X

ORB X je víceúčelová pracovní stanice, která uživatele doslova pohltí. Elegantní, částečně uzavřený pracovní prostor je začleněn do plně automatické motorizované schránky pro maximální soukromí.

Zkušební prototypy

CMODX Mini ITX je jedinečná, modulární a kompaktní mini ITX skříň, která je vyhotovena z prvotřídních materiálů. Lze ji přizpůsobit pomocí vyměnitelných barevných panelů.

Sneaker X vychází z populárního modelu „Sneaker“ vytvořeného uživatelem JMDF pro Cooler Master Case Mod World Series a představuje naprosto odlišný pohled na počítače. Netradiční pojetí ve tvaru sportovního obutí nabízí dostatek prostoru pro nejnovější grafické karty, procesory, ale také AIO vodní chlazení. Jedná se o pokus prolomit hranice tradičního tvaru počítačové skříně a přinést jedinečný a přitom hezký a přizpůsobitelný, lifestylový, nadčasový systém.

Dalšími netradičními modely jsou Shark X a C700M Infinity Series.

Pro více informací navštivte www.CoolerMaster.com 

O značce Cooler Master

Společnost Cooler Master se sídlem v Tchaj-pej na Tchaj-wanu dodává na trh inovativní počítačové komponenty již od roku 1992. Široké portfolio výrobků zahrnuje počítačové skříně, kompletní výběr produktů pro chladicí systémy počítačů, napájecí zdroje a počítačové periferie, jako jsou myši, klávesnice, sluchátka a další. Cílem značky je nabídnout zákazníkům a fanouškům co nejlepší výběr kvalitních zařízení, aby v duchu svého motta “Make It Yours” poskytla každému skutečně to, co hledá.