realme představuje v Evropě první prémiový smartphone střední řady 9 Pro+ se špičkovým fotoaparátem Sony IMX766 a duálním stabilizačním systémem

Praha, Česká republika – 16. února 2022 – realme, nejrychleji rostoucí značka chytrých telefonů, dnes uvádí na evropský trh modely realme 9 Pro Series, nové vlajkové lodě své hlavní produktové řady. Jde o první telefony, které značka představuje v letošním roce. realme 9 Pro+ je zároveň prvním modelem, který do segmentu střední třídy přináší fotoaparát Sony IMX766 OIS, který byl dosud výsadou modelů nejvyšší kategorie. Oba telefony s přívlastkem realme 9 Pro zaujmou neotřelým designem Light Shift „Chameleon“, procesorem Dimensity™ 920 5G a Ultra Smooth displejem s obnovovací frekvencí 90 Hz. realme 9 Pro+ je také prvním modelem značky, který letos nabízí uživatelské rozhraní 3.0 založené na Androidu 12.

První vlajkový fotoaparát ve střední třídě – realme 9 Pro+ 

realme 9 Pro+ nabízí nejlepší fotoaparát ve své třídě. Snímač Sony IMX766 je vybavený technologií ProLight Imaging, duální stabilizací OIS & EIS a technologií AI Noise Cancellation 3.0. Nabízí nejlepší kvalitu obrazu ze všech smartphonů střední třídy, která je srovnatelná s dražšími prémiovými vlajkovými telefony, jak je vidět v aplikaci realme Camera Lab. 

Kromě toho řada realme 9 Pro jako jedna z prvních přináší procesor MediaTek® Dimensity™ 920 5G. Díky tomu si v hodnocení Benchmark zapsal telefon skóre přes 500 000. Telefon má Super AMOLED displej s vysokou obnovovací frekvencí 90 Hz, který se pyšní brilantními barvami a neuvěřitelně plynulým ovládáním. Vybavený je také snímačem otisků prstů na displeji, který dokáže detekovat srdeční frekvenci. 

Obsah obrázku osoba

Popis byl vytvořen automaticky

Řadu 9 Pro navrhovalo realme Design Studio™ ve třech barevných variantách. Absolutní novinkou v oboru chytrých telefonů je technologie Light Shift Design, díky níž na světle mění zadní strana telefonu barvy. Celkový dojem prémiové vlajkové lodi pak podtrhuje kombinace duálního sterea s Dolby Atmos, dotykový motor osy X a 60W Super Dart Charge (nabití do poloviční kapacity za zhruba 15 minut). 

Stvrzený pro 5G budoucnost – realme 9 Pro

V duchu celé řady je telefon realme 9 Pro výkonným velmistrem ve své kategorii. Díky procesoru Qualcomm® Snapdragon™ 695 5G, dynamické paměti RAM o velikosti až 13 GB Dynamic a systému tekutého chlazení, má telefon skvělý výkon. Také tento model zaujme měnícími se barvami a výkonným 64MP trojitým fotoaparátem s exkluzivním režimem Street Mode 2.0. realme 9 Pro má také 3,5mm sluchátkový vstup a nejnovější uživatelské rozhraní realme 3.0 založené na Androidu 12.

Obsah obrázku osoba

Popis byl vytvořen automaticky

Next Level Power – realme 9i

Stejně jako předchozí modely číselných řad přináší realme 9i nespočet překvapení. Přístroj je prvním telefonem s 6nm procesorem, který je v Evropě k dostání za méně než 200 EUR. Pohání ho procesor Qualcomm Snapdragon 680 a má ultra hladký 90Hz displej, který je typický pro smartphony vyšší třídy. realme 9i má také dynamickou RAM, která je schopná navýšit kapacitu operační paměti virtuálně až na 11 GB RAM.

Série realme 9 Pro a nově vytvořená taška na smartphone budou představeny na Paris Fashion Week

realme dnes oznámilo spolupráci se zakladateli módní značky HELIOT EMIL. Tímto krokem se realme snaží skloubit nové designové trendy ve světě technologií a módy pod jednou střechou. Model se tak stane prvním smartphonem, který se představí v hlavním programu přehlídky Paris Fashion Week.

realme Design Studio™ je nezávislý designový tým, který se specializuje na průmyslový a vizuální design realme produktů. První takové studio v oboru se pyšní spoluprací s designery jako jsou Naoto Fukasawa a Jose Levy. Vzniklo, aby umožnilo značce realme stát se trendsetterem a poskytnout mladým lidem na celém světě módní produktový a vizuální design, který předčí očekávání.

Akční cena realme 9 Pro+ s úložnou variantou 8GB + 128GB je 8 999 Kč, koncová cenovka bude 10 499 Kč. realme 9 Pro s úložnou variantou 8GB + 128GB pořídíte v akci za 6 999 Kč, standartní cena pak bude 7 999 Kč.

Představení nového telefonu můžete sledovat online na: https://www.youtube.com/watch?v=Da99S3W-cek 

Spojili jsme se také s influencerama, kteří k uvedení nového telefonu budou pořádat livestream:

O značce realme  

realme je nejrychleji rostoucí společností v oblasti spotřebních technologií na světě. Trh smartphonů a AIoT mění tím, že zpřístupňuje prvotřídní a převratné technologie širokému okruhu uživatelů. Nabízí mladým lidem za dostupné ceny pestrou škálu chytrých telefonů a spotřební elektroniky s prémiovými specifikacemi, špičkovou kvalitou i s designem, který udává trendy. Společnost realme, které zakladatel Sky Li v roce 2018 dal do vínku inspirativní motto „Dare to Leap“, je šestou největší světovou společností vyrábějící smartphony. V polovině roku 2021 působilo realme na 61 trzích po celém světě, včetně Číny, jihovýchodní Asie, jižní Asie, Evropy, Ruska, Austrálie, Středního východu, Afriky a Latinské Ameriky s globální základnou více než 100 milionů uživatelů. Pro více informací navštivte www.realme.com