The Royal Capital Club nabízí prestižní klubové investování

Praha, 23. února 2022 – Investiční platforma The Royal Capital Club, za kterou stojí královské a další významné rodiny nejen z Jižní Asie, ve spolupráci s mezinárodní investiční skupinou IC Group nabízí možnosti prestižního klubového investování. The Royal Capital Club vybírá nejvhodnější investiční příležitosti a bankovní produkty napříč světovými finančními trhy a disponuje unikátními investičními produkty podle individuálních přání každého člena. Své jedinečné know-how přizpůsobuje konkrétním požadavkům investora.

Investice do fondů či bankovních institucí spadajících pod The Royal Capital Club jsou určeny těm, kteří hledají prestižní klubové investování s nejpřednějšími investory
na několika kontinentech s důrazem na dodržování tradičních hodnot ve spojení
s nejmodernějšími fintech řešeními.

Dosavadní klientela investiční platformy The Royal Capital Club se generuje
z řad významných královských a investorských rodin či investičních celků podnikajících nejen v Malajsii, ale i na mezinárodním poli. Mezi nejvýznamnější zakladatele a investory patří malajská královská rodina a král Muhammad V. Kelantanský. 

Filozofií královské rodiny jakožto hlavního investora je vize kladoucí důraz 
na nadčasovost, respekt k tradicím a udržitelnost hodnot. Na rozdíl od ostatních správců majetku pracujeme s dlouhodobým horizontem investování, jehož cílem je, aby děti, vnuci a pravnuci všech našich investorů měli spokojený, zdravý a aktivy podpořený život. Dosáhnout toho chceme pomocí diverzity a diverzifikace,“ říká Martin Klouček, prezident The Royal Capital Club.

The Royal Capital Club je apolitická skupina, která v rámci členství nabízí mnoho benefitů nejvyšší úrovně: například užívání luxusních historických objektů v rámci tzv. The ORB projektu, možnost investovat a být blízko „royal“ skupině, malajskému králi
a členům světové aristokracie nebo účast na networkingových, vzdělávacích
a společenských akcích a mnoho dalších.

The Royal Capital Club se zaměřuje především na investice v oblasti finančních technologií, nemovitostí, technologických parků a výroby s důrazem na ekologii, obchodování s komoditami, vývoje softwarových a zdravotnických řešení.

Často jsme v IC Group u vzniku fondů a sledujeme je dlouhodobě. Naše pravidlo zní investovat pouze do toho, co velmi detailně známe. Vytvořili jsme jen několik fondů
a každý z nich má jasnou a jedinečnou strategii. To nám umožňuje aktivně řídit výnos a omezovat výkyvy hodnoty fondu. Spolupracujeme s dalšími správci premiových fondů, kterým důvěřujeme. Naši klienti si tak mohou vybrat z široké nabídky investičních příležitostí od nemovitostních fondů, po investiční zlato, bankovní produkty a prestižní digitální měny,” říká Martin Klouček.

The Royal Invest Fund of Kelantan (RIFK), jehož je The Royal Capital Club součástí, má v rámci královského fondu a poradenské sítě společnosti IC Group zastoupení
ve více než patnácti zemích světa. V rámci skupiny společně spravují více než 50 miliard EUR. IC Group, která má své zázemí i v Česku, spravuje aktiva silným rodinným investorům a působí především v Evropě, Malajsii, Střední Asii, na Dálném východu, Středním východu i v Jižní Americe v rámci investorského programu The Royal Capital Club.