AGON by AOC odhaluje první oficiální herní monitor League of Legends na světě: AGON PRO AG275QXL

Praha, 3. března 2022 – AOC, jedna z předních značek v oblasti herních monitorů a IT příslušenství, se svou značkou AGON by AOC, se spojila s Riot Games, aby společně představili první monitor inspirovaný League of Legends a její ikonickou technologií Hextech. AGON PRO AG275QXL – AGON League of Legends Edition má jedinečný design a speciální funkce vytvořené speciálně pro zážitek z MOBA. AG275QXL bude k dispozici začátkem roku 2022.

Jedinečné funkce vytvářejí dokonalý zážitek pro fanoušky League of Legends

League of Legends je nejhranější PC hra na světě s miliony hráčů spolupracujících v soutěži o vysoké sázky. AGON by AOC vytvořil první monitor speciálně navržený tak, aby přinesl nejlepší zážitek hráčům na celém světě s jedinečnými funkcemi, jako je například reaktivní osvětlení herních událostí.

Hráči renomovaného titulu si okamžitě všimnou odlišného stylu AG275QXL s jeho vzrušujícím designem inspirovaným Hextech, který spojuje svět magie a technologie. 

AOC AGON PRO AG275QXL

„Jsme nadšeni z našeho partnerství s Riot Games a z toho, že máme příležitost spojit naše odborné znalosti v technologii monitorů s kouzlem League of Legends, což přináší vzrušující produkt pro fanoušky League of Legends,“ řekl Stefan Sommer, globální ředitel pro marketing a řízení obchodu ve společnosti AOC International Europe.

AG275QXL nabízí vynikající funkce, jako je režim League of Legends, LoL QuickSwitch, exkluzivní zvuky zapnutí/vypnutí, Light FX Sync a design LoL Signature OSD. 

Vizuálně je monitor výjimečným kouskem, který zahrnuje League of Legends v každém aspektu. Šasi a stojan jsou ozdobeny prvky ikonického designu Hextech, který je vidět v celém vesmíru League of Legends. Monitor se leskne díky speciálnímu světelnému efektu, který se synchronizuje s akcí probíhající ve hře. Vyhrazený režim LoL zajišťuje, že pohled na Summoner’s Rift je viděn s ohledem na vizuální čistotu. Hráči budou plně ponořeni do svého vlastního League of Legends monitoru.

Monitor nabitý nejlepšími buffy a runami

Aby byl zaručen konzistentní a špičkový výkon jak pro příležitostné hráče, tak pro začínající profesionály v oblasti esportu, nabízí AG275QXL špičkové specifikace: 27” IPS obrazovka se může pochlubit rozlišením QHD s rychlou obnovovací frekvencí 170 Hz pro nejplynulejší obraz i během nejbláznivějších týmových soubojů.

Aby se eliminovalo zadrhávání a trhání, AG275QXL podporuje Adaptive Sync s FreeSync Premium a krátká doba odezvy 1 ms GtG dále zajišťuje bezchybný výstup. Díky VESA DisplayHDR 400, ShadowControl a režimu Flicker-Free si hráči mohou užít dlouhé herní seance a křišťálově čisté zobrazení jejich oblíbených šampionů, kteří se vrhají do bitvy.

AGON by AOC si klade za cíl vytvářet správné vybavení pro hráče, aby mohli plně maximalizovat svůj výkon a překonávat nejrůznější výzvy. Revoluční AGON PRO AG275QXL – League of Legends Edition bude k dispozici od března 2022 za doporučenou cenu 13 949 Kč (540 €).

O společnosti AOC

Společnost AOC, která byla založena v roce 1967, je přední světovou značkou v oblasti monitorů a IT příslušenství a dceřinou společností TPV Technology Limited, největšího výrobce LCD na světě. Komplexní portfolio AOC nabízí perfektní monitor pro každou potřebu, ať už pracovní nebo osobní. Monitory AOC nabízejí vynikající zážitek ze sledování zabalený do vynikajících designů.

Sub-značka AOC, AGON by AOC, nabízí jedno z nejsilnějších portfolií vysoce výkonných herních monitorů na světě a kompletní ekosystém herního příslušenství seskupeného do tří kategorií: AOC GAMING pro běžné hráče, AGON pro soutěžní hráče a AGON PRO určenou pro nadšence do esportů a profesionální esportovce. Od roku 2020 je AGON by AOC jednou z předních značek v oboru herních monitorů a nejlepší volbou hráčů z celého světa.

Další informace najdete na oficiálních stránkách AGON by AOC nebo sledujte AGON by AOC na Facebooku, Twitteru nebo Instagramu.

O společnosti Riot Games

Společnost Riot Games byla založena v roce 2006 s cílem vyvíjet, vydávat a celosvětově podporovat hry, které se zaměřují na soutěžní hráče. V roce 2009 vydal Riot svůj debutový titul, League of Legends, s celosvětovým ohlasem. League se stala nejhranější PC hrou na světě a klíčovým motorem explozivního růstu esportů. Jak League vstupuje do své druhé dekády, Riot pokračuje ve vývoji hry a zároveň přináší nové zážitky hráčům s VALORANT, Legends of Runeterra, League of Legends: Wild Rift, Teamfight Tactics a několika rozpracovanými tituly a zároveň prozkoumává svět Runeterra prostřednictvím multimediálních projektů napříč hudbou, komiksy a dalšími. Společnost Riot, kterou založili Brandon Beck a Marc Merrill a vede generální ředitel Nicolo Laurent, sídlí v Los Angeles v Kalifornii a má více než 2 500 „výtržníků“ ve více než 20 pobočkách po celém světě.

Pro více informací o Riot Games navštivte webové stránky společnosti na riotgames.com nebo sledujte Riot Games na Twitteru, Instagramu a Facebooku (@riotgames) a League of Legends na Twitteru, Instagramu a Facebooku (@leagueoflegends).