CONVERSE X GOLF WANG: Tyler The Creator a jeho značka Golf Wang dala vzniknout nové dvojici Chuck 70 Low s hadím potiskem.

Vysvléknout se z kůže. Takový pocit osvobození vám dá nová dvojice bot od Tylera The Creator, hudebníka a vizionáře s osobitým stylem. Jeho módní značka Golf Wang se spojila s Converse a je na světě nová spolupráce, která opět posunula dál zajeté představy o Chuck Taylor modelu. Golf Wang Chuck 70 Python jsou v jeho podání barevné a kožené s nenápadným exotickým printem. Je to poprvé, co se Tyler pustil do nové interpretace ikonických nízkých Chuck Taylor. 

Láska Tylera k exotickým motivům se propsala do růžové a modré kůže, která nahradila klasické plátno, které je vlastní modelu Chuck Taylor Low. Výsledkem spolupráce je luxusní dvojice, která se celoročně hodí na rozzáření jakéhokoliv outfitu. Na první pohled identifikovatelné Converse, které jsou ale současně tolik jiné. 

A picture containing footwear

Description automatically generated

V prodeji bude kolekce od 4. března u vybraných prodejců.

Sledujte novinky Converse také na FACEBOOKU a INSTAGRAMU.

O CONVERSE:

V některých ohledech nás znáš. Converse vyrábí Chuck Taylor All Star a One Star tenisky už po více než jedno století a nyní pracuje na vytvoření nové streetové klasiky. To, co nosíš je inspirováno sportem, ulicí a kulturou, Converse to sleduje a redefinuje s tebou. Když obouváš Converse, vytváříš autentický pouliční styl, a to jednoduše tím, že jsi sám sebou. Nezáleží na tom, zda má Chucky na sobě sedmdesátiletá basketbalová legenda na obrázku v knize nebo jsou k vidění na tobě na ulici, Chucky byly vždy “na pohodu” …protože je nosíš právě ty. Nevíme, jakou cestou se vydáš, ale jedno je jisté, že Converse vezmeš na tu cestu s tebou.