Při založení nového životního pojištění Allianz ŽIVOT obdrží klienti UniCredit Bank dárek v podobě preventivní zdravotní aplikace.

Praha, 7. dubna – Klienti UniCredit Bank, kteří si sjednají v období od 7. dubna do 30. června 2022 nové životní pojištění Allianz ŽIVOT v minimální výši pojistného 1 000 Kč měsíčně, získají balíček MyLifestyle od společnosti GenePlanet v hodnotě 5 000 Kč zdarma. Nový produkt uvádí banka u příležitosti Světového dne zdraví, chce tím akcentovat výjimečnou příležitost, jak o sobě mohou klienti díky genové analýze zjistit zásadní informace. 

Díky spolupráci s Allianz pojišťovnou nabízí UniCredit Bank produkt Allianz ŽIVOT, který přináší možnost pojištění pro případ nejrůznějších událostí, které mohou v životě nastat a ovlivnit tak zdraví. Na jednu smlouvu lze pojistit jak klienta samotného, tak jeho blízké, přičemž balíček MyLifestyle získá právě jedna osoba ve smlouvě uvedená. V UniCredit Bank má klient na výběr ze tří balíčků životního pojištění, které může libovolně měnit anebo si pojištění sestavit individuálně podle svých potřeb.

U životního pojištění platí, že čím zdravěji žijete, tím méně peněz za něj zaplatíte. Se zdravějším životním stylem pak může pomoci balíček MyLifestyle. Cena balíčku je při samostatném pořízení 5 000 Kč, klienti UniCredit Bank jej však získají ke svému novému životnímu pojištění zcela zdarma při splnění podmínek kampaně. Tato nabídka je časově omezená a týká se smluv, které budou sjednány mezi 7. dubnem, na nějž připadá Světový den zdraví, a 30. červnem 2022.

Balíček MyLifestyle umožní klientům poznat sebe sama skutečně do hloubky. Pomocí DNA zjistí klienti nejen úroveň svého životní stylu, ale i fyzickou a psychickou odolnost. Na základě zjištěných poznatků se pak klienti mohou zaměřit na doporučení, která jim jsou ušitá na míru a posunou je pozitivním směrem kupředu. Své pokroky mohou klienti monitorovat skrze mobilní aplikaci a mít je tak vždy po ruce. 

Pro rozbor DNA stačí poskytnou vzorek slin, odebrání je tím pádem zcela bezbolestné a je možné jej provést v pohodlí domova. Pak už se jen vzorek bezplatně odešle v obálce s předvyplněnou adresou do laboratoře a zbývá počkat na výsledky analýzy, které budou nahrány do aplikace.