Ness Czech v ABB podporuje a rozvíjí informační systém SAP

Praha, 11. dubna 2022: Přední český systémový integrátor Ness Czech začal poskytovat podporu provozu podnikového informačního systému SAP ve společnosti ABB v šesti zemích střední a východní Evropy. 

Po mnoha letech spolupráce s globálními dodavateli se společnost ABB rozhodla vybrat lokálního partnera. Tento krok je v souladu s vysokými standardy kvality společnosti ABB, které se promítají i do výběru dodavatelů, u nichž společnost klade důraz na efektivitu, spolehlivost a flexibilitu. 

Lokální partner k nám může v případě potřeby snadno přijet a veškeré potřeby a zadání s naším interním týmem na místě prodiskutovat. Mluví jejich jazykem, pochází ze stejného prostředí a také jeho vhled do naší místní problematiky je na vyšší úrovni,“ vysvětluje Zdeněk Bejček, IT ředitel společnosti ABB a pokračuje: „Ness nás oslovil svojí kvalitou i tím, že umí zajistit místní podporu ve všech požadovaných zemích. Důležité pro nás byly také reference a úroveň partnerství SAP.“

Kromě ABB v České republice bude Ness podporovat i pobočky na Slovensku, v Maďarsku, Rumunsku, Bulharsku a na Ukrajině. 

Spolu s řešením incidentů a standardních změn bude Ness poskytovat také dodatečné vývojové kapacity, které doplní náš interní vývojový tým SAP. V nejbližší době se chystá například projekt rozšíření aplikace v SAP Fiori, která slouží k řízení projektů ve výrobě,“ uvádí závěrem Zdeněk Bejček.

O společnosti ABB

ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) je přední globální technologická společnost, která podněcuje transformaci společnosti a průmyslu k dosažení produktivnější a trvale udržitelnější budoucnosti. Propojením software s portfoliem elektrotechniky, robotiky, automatizace a pohonů ABB posouvá hranice technologií na vyšší úroveň výkonnosti. Úspěch společnosti ABB, která je špičkou v oboru více než 130 let, tvoří 105 000 talentovaných zaměstnanců ve více než 100 zemích světa. Více na www.abb.com.

O společnostech Ness Czech a Ness Digital Engineering

Ness Czech, přední český systémový integrátor a součást mezinárodní skupiny Ness Digital Engineering, patří mezi největší poskytovatele IT služeb v České republice. Od roku 1993 se profiluje jako průkopník v zavádění nových technologií a softwarových produktů. Mezi nejvýznamnější zákazníky patří například O2 Czech Republic, Komerční Banka a ČÚZK. Ness Digital Engineering je globální poskytovatel komplexních řešení a služeb v oblasti informačních technologií.