PPDS přidává do profesionálních televizorů Philips MediaSuite aplikaci Apple TV a hotelovým hostům přináší pokročilý a kompletní zážitek ze sledování zábavy

Praha, 12. dubna 2022 – To nejlepší je nyní ještě lepší: Přidáním aplikace Apple TV potvrzuje Philips MediaSuite, že se jedná o nejpokročilejší a nejúplnější řešení zábavy na světě pro oblast pohostinství.

Společnost Philips Professional Display Solutions (PPDS) s potěšením oznamuje, že nesmírně oblíbená aplikace Apple TV je nyní k dispozici hotelovým hostům na řadě pohostinských televizorů Philips MediaSuite.

Aplikace Apple TV dále posiluje strategii PPDS nabízet špičková, kompletní profesionální TV řešení pro globální trh pohostinství – včetně pokročilého back-endového ovládání a možností zábavy pro hoteliéry a hotelové hosty – nabízí divákům personalizovaného průvodce jejich oblíbenými filmy a televizní pořady napříč kanály, výpůjčky a nákupy v jediné aplikaci. Tato aplikace je domovem Apple TV+, globální streamovací služby společnosti Apple, která obsahuje Apple Originals od nejkreativnějších světových vypravěčů – včetně oceněných seriálů, působivých dramat, průkopnických dokumentů, dětské zábavy, komedií a dalších. Apple TV+ je domovem uznávaných seriálů včetně „Ted Lasso“, „The Morning Show“ a nedávno uvedených hitů jako „Severance“ a „The Afterparty“.

S aplikací Apple TV mohou cestovatelé sledovat oceněné originální seriály a filmy z Apple TV+, získat odborně vybraná doporučení, co sledovat, a pokračovat v pořadech a filmech, které právě sledují, tam, kde skončili. Aplikace Apple TV se bezproblémově streamuje k divákům ve více než 100 zemích a regionech na iPhone, iPad, Mac, Apple TV a online na tv.apple.com, plus oblíbených zařízeních pro streamování videa, jako jsou chytré televize a herní konzole.

Zábava all inclusive

S více než 180 000 prodeji v Evropě od uvedení na trh se televizory Philips MediaSuite od PPDS rychle staly oblíbenou volbou pro mnoho předních světových hotelových řetězců a nyní jsou lídrem na trhu v rostoucím počtu regionů, včetně severských zemí, DACH a Beneluxu.

Díky rozsáhlé zábavě a jedinečnému back-endovému ovládání a správě mohou nyní hoteloví hosté ubytovaní v hotelech s nainstalovaným Philips MediaSuite využívat okamžitý přístup ke všem hlavním streamovacím platformám na jednom místě. Navíc díky přístupu k tisícům aplikací a her prostřednictvím obchodu Google Play má Philips MediaSuite něco pro každého, mladé i staré.

Po instalaci nejnovější aktualizace firmwaru Philips MediaSuite, která je nyní k dispozici, lze aplikaci Apple TV přidat do televizorů MediaSuite prostřednictvím obchodu Google Play™. 

Více informací o profesionálních displejích Philips najdete zde: https://www.philips.cz/p-m-pr/professional-displays

nebo zde: https://www.ppds.com/

Informace o systému ArtemisOne najdete zde: https://artemisone.eu/

O společnosti MMD

Společnost MMD-Monitors & Displays Holding BV (dále jen „MMD“), registrovaná v Nizozemí a sídlící v Amstrodamu, je 100% ve vlastnictví společnosti TPV Technology Limited („TPV“), která je předním světovým výrobcem LCD monitorů a televizí. MMD disponuje výhradními právy na prodej a marketing monitorů značky Philips po celém světě. Kombinací silné značky Philips a výrobních možností společnosti TPV oslovuje MMD široké spektrum klientů s nabídkou inovativních produktů.