Do Českých Radiokomunikací přichází Martin Cepek, bude ředitelem pro broadcast

Praha, 28. dubna 2022 – Vedení Českých Radiokomunikací (CRA)  posílí Martin Cepek. Zkušený manažer z oblasti televizního vysílání bude zastávat nově vytvořenou pozici Ředitel pro broadcast. Cílem CRA je posílit rozvoj inovací a obchodních příležitostí v této oblasti.

Martin Cepek má dlouholeté zkušenosti v oblasti médií. Patnáct let působil         v  HBO Česká a Slovenská republika, kde se propracoval do pozice Managing Director. Krátce vedl Pay TV v TV NOVA a osm let patřl do vrcholového managementu TV Prima, kde zodpovídal za oblast Business Development.

V CRA bude mít na starosti posílení a rozvoj aktivit v oblasti broadcastu. Zaměří se hlavně na vývoj inovací, rozšiřování obchodních aktivit a posilování služeb partnerům a zákazníkům CRA.

„Svět médií a oblast televizního vysílání prochází velmi rychlým a dynamickým rozvojem. Proto posilujeme tým, který se broadcastu věnuje, abychom mohli v tomto rychlém tempu vyvíjet a připravovat nové služby a možnosti pro stávající i nové klienty a partnery,“ říká generální ředitel CRA Vít Vážan. „Martin Cepek je velmi zkušeným mediálním manažerem a já jsem přesvědčen, že společně budeme naplňovat ambice, které v oblasti broadcastu máme,“ dodává Vít Vážan 


České Radiokomunikace a.s. (CRA) jsou leaderem v poskytování digitální infrastruktury. Kromě vysílacích služeb se firma zaměřuje na propojování světa televize, rádia a internetu. Provozuje vlastní datová centra a svým zákazníkům poskytuje špičkový výpočetní výkon. CRA disponují vlastní optickou páteřní sítí a díky silné vysílací infrastruktuře mohou nabídnout zákazníkům i bezdrátové řešení, případně připojení blízkých lokalit pomocí optických vláken.