Na Den vítězství 8. 5., kdy musí mít obchody zavřeno, vychází letos i Den matek. Na Rohlik.cz však i přesto nakoupíte dárek či květiny.

Květen 2022 – Rohlík si dlouhodobě zakládá na tom, že tam zákazník sežene téměř vše a nákup může mít u sebe už do 90 minut, a to i ve vybrané státní svátky, kdy musí mít kamenné prodejny zavřeno. Den matek letos spadá právě na Den vítězství 8. 5., kdy budou mít větší prodejny zavřeno. Kurýři Rohlíku však i přesto nákupy doručí klasicky od 6:00 do 23:00, a to na adresu vybranou zákazníkem třeba právě k mamince domů. Doručení pozornosti milované osobě nikdy nebylo tak snadné a  rychlé.

Květiny, bonboniéra či snídaně do postele doručené kurýrem už za 90 minut

Na Rohlik.cz může zákazník udělat nejen klasický nákup, ale také jednodnoduše objednat květiny či jiný dárek a doručit jej obdarovanému domů či do práce. Tato možnost je obzvlášť výhodná ve speciální dny jako jsou svátky, narozeniny, výročí nebo právě Den matek. K nákupům, které bude Rohlík doručovat v neděli, navíc na každého zákazníka čeká i malý dárek v podobě růže.

Od květin a čokolády až po speciální balíčky
Zákazníci jsou si dobře vědomi, že na Rohlik.cz seženou široký sortiment potravin i non-foodového zboží jako jsou květiny, dekorace či kosmetika. To se při každém svátku projeví na skladbě nákupního koše. V loňském roce v období Dnu matek zákazníci například nejvíce nakupovali čokoládu, květiny či alkohol. Z řezaných květin pak růže, narcisy, tulipány a frézie. Rohlík je proto připraven doručit vše potřebné v co nejkratším možném čase až k zákazníkovi či mamince zákazníka domů. E-shop navíc letos přichází s inspirací speciálních dárkových balíčků, které mohou obsahovat nejrůznější delikatesy, květiny, relaxační soli do koupele a další kosmetiku.