Chytré hodinky jako módní trend? Nové HUAWEI Watch GT 3 Pro už ze zápěstí nesundáte

Odvaha, vyspělé technologie a krása umění italských mistrů, to vše se promítá v nových chytrých hodinkách HUAWEI Watch GT 3 Pro. Doplněk, který dokreslí váš outfit k dokonalosti, se zároveň postará o organizaci vašeho dne a snadný přehled o kondici a zdraví. O kombinaci chytrých hodinek s módními trendy se ve spolupráci s HUAWEI postaral známý módní návrhář a stylista Zoltán Tóth a prozradil i něco navíc. 

Každý den si vybíráme oblečení, které nás něčím vystihuje, které nás odlišuje od davu a ukazuje světu, jací jsme. Často se k tomu ale řídíme aktuálními trendy a také tím, co je právě módní v daném ročním období. Své oblečení a doplňky ladíme podle populárních trendů, které se však rychle mění a přicházejí stále nové a nové. Je však jedna věc, která z módy nevyjde nikdy – elegance.

Elegantní a funkční doplněk na zápěstí

Právě s touto myšlenkou vznikly nové hodinky HUAWEI Watch GT 3 Pro. Kromě designového zpracování se mohou pochlubit širokou škálou funkcí pro zdraví a sport a ve spojení s elegantním vzhledem snadno nahradí vaše klasické hodinky, a ještě se stanou třešničkou na dortu každého outfitu. 

Ať už zvolíte Watch GT 3 Pro jako doplněk k “high fashion”, jako to bylo v případě Zoltánovy kolekce, nebo si je vezmete ke každodennímu outfitu, určitě nešlápnete vedle. „Na novince od Huawei Watch GT 3 Pro v keramické verzi se mi nejvíc líbí variabilita. Snadno je sladíte s kostýmkem v neutrálních odstínech, ale i s výraznými barvami, které jsou teď nesmírně trendy. Navíc kvalitní materiál a čistý design jsou zárukou, že hodinky pomůžou váš outfit vyladit k dokonalosti. Zlaté doplňky i obyčejnému outfitu dodají punc elegance a můžete si být jistí, že nezapadnete v davu,” říká Zoltán Tóth, známý módní návrhář a stylista. 

Přemýšlíte, čím doplnit odvážný večerní look nebo naopak sportovnější každodenní outfit? Novinka od HUAWEI to zvládne obojí. Keramická varianta chytrých hodinek Watch GT 3 Pro propojuje čistotu keramiky s třpytivými zlatými a ornamenty a vzor vln dodává hodinkám jemný půvab. Ani při každodenním používání nebo jízdě na kole se nemusíte obávat nechtěného poškrábání. Safírové sklo ciferníku je totiž nesmírně odolné a zaručuje hodinkám ochranu proti poškrábání a rozbití. Díky tomu můžete s HUAWEI Watch GT 3 Pro počítat při všech dobrodružstvích.

Nebojte se zkusit něco nového

Blížící se letní měsíce jsou zároveň ideální dobou pro trochu módního experimentování. Během tohoto období máme chuť zkoušet nové látky, textury a barvy.. Jste-li zastánci sofistikovaných a jemných doplňků, pak si hodinky HUAWEI Watch GT 3 Pro v keramické verzii určené především pro ženy bezpochyby zamilujete. 

Hodinky jsou k dispozici v dvou variantách – celokeramická verze s keramickým páskem, který se výborně hodí třeba k elegantnímu saku v jakékoliv barvě, a také s klasickým koženým řemínkem, který padne jako ulitý například k šatům v bohémském stylu, vzdušným letním šatům a mnohému dalšímu.

Zlatostříbrné detaily dokreslí i váš outfit

Právě vzhledem k odvážnému designu, se kterým chytré hodinky HUAWEI Watch GT 3 Pro přichází, není pravděpodobně velkým překvapením, že verzi v keramickém provedení nakombinoval se svou módní tvorbou i známý módní návrhář Zoltán Tóth. 

„Keramické HUAWEI Watch GT 3 Pro se vymykají všem ostatním chytrým hodinkám tím, že místo klasického vzhledu působí jako umělecké dílo,“ vysvětluje Tóth. „Výrazné prvky zlaté či stříbrné se ale až překvapivě hodí do běžného dne. I obyčejnému outfitu dodají punc elegance a můžete si tak byť jistí, že nezapadnete v davu,” radí návrhář.

Skvěle padnoucí outfit a vhodné doplňky vždycky dodají kousek sebevědomí a skvělý pocit, se správnými hodinkami na zápěstí ale můžete získat mnohem více. Množství funkcí vám umožní průběžně sledovat váš zdravotní stav a všímat si třeba i těch nejmenších změn.

Nezapomínejte na své zdraví

S pomocí HUAWEI Watch GT 3 Pro si snadno vytvoříte vlastní rutinu pro zdravý životní styl. Chytré hodinky nejen monitorují vaše zdraví, ale zároveň vás dokáží upozornit na všechny maličkosti. V průběhu celého dne na vás dohlíží chytrý asistent, který se stará o vaši duševní pohodu nebo připomene pitný režim. Pokud se například v práci ocitnete v nadměrném stresu, upozorní vás, že je třeba trošku zvolnit, odpočinout si a nastavit si rovnováhu mezi pracovním a soukromým životem. Samozřejmostí je také měření kroků, abyste večer měli kompletní přehled o tom, jak aktivní jste v daný den byli. 

Získejte své HUAWEI Watch GT 3 Pro i vy

Ať už je pro vás prioritou přehled o zdraví, stylový design nebo zlepšení kondice, v HUAWEI Watch GT 3 Pro si vždy najdete to své. Díky mnoha možnostem konfigurace si je přizpůsobíte na míru jakékoli příležitosti. Množství pokročilých sportovních a zdravotních funkcí vám navíc umožní nejen lépe vypadat, ale hlavně se lépe cítit!

HUAWEI Watch GT 3 Pro 46 mm jsou v prodeji od 18. 5. za cenu od 9490 Kč a až do 19.6. je získáte společně s dárkem v podobě hodinek Watch GT 2 o velikosti 46 mm.

HUAWEI Watch GT 3 Pro 43 mm můžete pořídit od 18.5. do 29.5. v předprodeji za cenu od 10990 Kč společně s dárkem v podobě bezdrátových sluchátek HUAWEI FreeBuds Lipstick. Tento dárek bude nadále k hodinkám až do 19. 6.

Pro vice informací navštivte https://consumer.HUAWEI.com/cz/

Aktuální informace ze světa HUAWEI Consumer BG naleznete denně aktualizované na:

Web: https://consumer.HUAWEI.com/cz/

Facebook – CZ/SK: https://www.facebook.com/HUAWEIMobileCZSK/

YouTube: https://www.youtube.com/HUAWEImobileczsk

Instagram: https://www.instagram.com/HUAWEImobileczsk

Twitter: https://twitter.com/HUAWEICZ_SK

O HUAWEI Consumer Business Group

Produkty a služby společnosti HUAWEI jsou dostupné ve více než 170 zemích a používá je třetina světové populace. V Německu, Švédsku, Rusku, Indii a Číně bylo zřízeno čtrnáct výzkumných a vývojových center. HUAWEI CBG je jednou ze tří obchodních jednotek společnosti HUAWEI a zahrnuje smartphony, PC, tablety, nositelné a cloudové služby atd. Globální síť společnosti HUAWEI je postavena na více než 34letých zkušenostech v telekomunikačním průmyslu a je odhodlána poskytovat nejnovější technologický pokrok spotřebitelů po celém světě.