Speciální technický nábytek pro operační střediska, krizové místnosti či VIP zasedačky Roomdimensions Ibérica nově v ČR

Praha, 1. července 2022 – Společnost Audiopro přináší nově na český trh technický nábytek pro operační střediska, krizové místnosti či VIP zasedačky španělského výrobce – Roomdimensions Ibérica, S.L. (RDI). Svým multifunkčním designem, ergonomií a flexibilitou přesahuje nároky nejnáročnějších prostředí, které jsou kladené na nepřetržitý provoz v operačních střediscích, velínech či v prostředí krizového managementu. Využití produktů RDI se uplatňuje napříč všemi segmenty od finančních institucí přes průmysl, telekomunikace, bezpečnost, energetiku a dopravu až po veřejnou správu.

„Speciálně navržené zasedací stoly a pracovní konzole napomáhají zlepšit management a organizaci takto vytíženého provozního prostředí i přidružených prostor. Různé varianty pracovních jednotek operátorského pracoviště vynikají především svou variabilitou, správnou ergonomií a funkčním designem s množstvím příslušenství a efektivně využitého prostoru pro technické vybavení,“ říká Michal Černý ze společnosti Audiopro.

Zasedací stoly určené pro jednání vrcholového vedení firem a institucí zpravidla vyžadují nasazení značného počtu audiovizuálních technologií integrovaných přímo do technického nábytku. Současně nesmí chybět veškerá potřebná konektivita a důmyslně řešená kabelová infrastruktura. 

Celkový koncept značky RDI dovoluje konstrukci uzpůsobit tak, aby bylo možné vytvořit rozvětvenou dispozici s integrací všech technických prvků uvnitř důmyslné konstrukce. Jemné podsvícení některých částí konstrukce s možností změny barvy pak působí i jako alarm upozorňující všechny účastníky na nutnost zvýšeného soustředění či krizovou situaci.