Kingston FURY spolupracuje s Ninjas In Pyjamas jako oficiální dodavatel herních pamětí

Praha – 14. července 2022 – Společnost Kingston Technology Europe Co LLP, která je pobočkou Kingston Technology Company, světového lídra v oblasti paměťových produktů a technologických řešení, oznámila partnerství s legendární e-sportovní organizací Ninjas in Pyjamas. Kingston FURY se podle dvouleté smlouvy stává oficiálním partnerem Ninjas in Pyjamas v oblasti pamětí a bude svojí řadou vysoce výkonných herních RAM pamětí FURY zajišťovat maximální výkon hardwaru pro všechny e-sportovní týmy patřící pod Ninjas in Pyjamas. 

Kromě dodávek nejlepších operačních pamětí na světě pro e-sportovce z Ninjas in Pyjamas se partnerství zaměří na vytváření atraktivního obsahu a aktivit na sociálních sítích pro globální publikum Ninjas in Pyjamas.

„Hráči odhalí sebemenší nesrovnalosti v každé hardwarové konfiguraci a na základě jejich poznatků optimalizujeme herní sestavy vždy tak, abychom zaručili jejich špičkové parametry. S Kingston FURY si můžeme být jisti, že splňujeme nejvyšší nároky a standardy pro optimální herní výkon. Řada Kingston FURY nepochybně umožní využít naplno potenciál našich e-sportovců,“ řekl Hicham Chahine, generální ředitel Ninjas in Pyjamas. „Kingston je v oblasti herního hardwaru respektovanou a spolehlivou značkou, a my jsme nesmírně hrdí a nadšení, že s ní můžeme spolupracovat na vylepšení herních úspěchů všech našich e-sportovců po celém světě.“

„Značka Kingston FURY se od svého znovuzavedení v minulém roce etablovala jako lídr v oblasti herních pamětí a jsme velmi rádi, že můžeme v rodině Kingston přivítat také Ninjas in Pyjamas,“ řekl Robert Allen, marketingový ředitel Kingston EMEA. „S Ninjas in Pyjamas budeme společně pracovat na tom, abychom posunuli Kingston FURY na ještě vyšší úroveň!“ 

Společnost Kingston byla vždy hrdým a pravidelným sponzorem e-sportů a těší se na spolupráci s OG týmem Ninjas in Pyjamas. Jsme propojeni s herní komunitou a těší nás, že můžeme fanouškům Ninjas in Pyjamas představit aktualizovanou řadu Kingston FURY.

Více informací najdete na kingston.com.

Informace o společnosti Kingston můžete najít zde: 

YouTube Instagram

Facebook LinkedIn

Twitter Kingston Is With You

O společnosti Kingston Digital Europe Co LLP.

Kingston Digital Europe Co LLP a Kingston Technology Company, Inc., jsou součástí stejné korporátní skupiny („Kingston“). Kingston je největší světový nezávislý výrobce paměťových produktů. Pomáhá nalézt řešení používaná v běžném životě k práci i zábavě od notebooků a stolních počítačů přes velká data až po zařízení využívající IoT v chytrých či nositelných zařízeních, v prototypování a výrobě na míru. Největší světoví výrobci počítačové techniky a poskytovatelé cloudových služeb se ve svém vývoji spoléhají na Kingston. Naše zaujetí pro věc posouvá technologie, které nás provázejí každý den. Nevyrábíme jenom produkty, ale pomáháme naplnit očekávání našich zákazníků a vytváříme řešení, která dokážou něco změnit k lepšímu. Kingston je s vámi – Kingston Is With You – a víc o nás najdete na Kingston.com.

O organizaci Ninjas in Pyjamas:

Ninjas in Pyjamas je jednou z nejrozšířenějších e-sportovních organizací na světě, která působí v nejsilnějších herních regionech včetně Ameriky, Evropy a Asie. Vznikli jsme v roce 2000 a od samého počátku jsme průkopníky e-sportovní scény. Našich úspěchů jsme dosáhli soutěžením na té nejvyšší úrovni v téměř tuctu herních titulů a nikdy neprohráváme – pouze vyhráváme nebo se učíme. Naší vizí je přinést herní kulturu do světa bez hranic.