S novým školním rokem vyhlašuje ROG kampaň #DayOnewithROG

Poznejte herní notebooky ROG 2022, které by se vám mohly hodit, a získejte víc!

HLAVNÍ BODY

  • Buďte připraveni na studijní povinnosti: Nyní je ten správný čas pro studenty a jejich rodiče, aby jim pořídili nový notebook pro školní rok 2022.
  • Vyberte si z devíti ROG notebooků s procesory Intel: Studenti mohou využít doporučení pod heslem #DayOnewithROG a najít ideální notebook na míru svým potřebám.
  • Získejte ROG batoh a mnoho dalších odměn: Účastníci mohou při nákupu získat ROG batoh zdarma, vítězové soutěží na sociálních sítích budou ve hře o mnoho dalších zajímavých cen.

PRAHA, 23. září 2022 – Herní rodina Republic of Gamers (ROG) s hrdostí oznamuje novou promoakci zaměřenou na návrat do školních lavic. Zákazníci, kteří si zakoupí ROG notebook s označením 2022, mohou v pětadvaceti zapojených zemích Evropy, Blízkého východu a Afriky zdarma získat speciální školní promo příslušenství. Vítězové soutěží na sociálních sítích pak navíc získají digitální herní dárky nebo špičkový herní notebook ASUS TUF Dash F15.

Kompletní seznam zemí zapojených do kampaně #DayOnewithROG a další podrobnosti i ní naleznete na oficiálních webových stránkách zde: https://www.dayonerog.com/.

A group of people in clothing

Description automatically generated with low confidence

Buďte připraveni na studijní povinnosti

Počítače ve třídách a přednáškových sálech se stále častěji stávají nezbytností, a proto musejí rodiče a studenti před začátkem školního roku nakupovat nové notebooky. V ROG jsme proto vymysleli propagační akci #DayOnewithROG, která je v souladu s letošní sezónou nákupů před návratem do školy a pomáhá zákazníkům s výběrem správného notebooku, který jim umožní okamžitý start už od prvního školního dne.

ROG spolupracuje se 24 influencery z ROG týmu, kteří šíří toto poselství. Stejně jako studenti s různým studijním zaměřením představuje ROG Team různorodou komunitu lidí z různých profesních oborů, které spojuje láska ke hrám.

“Nejnovější technologie přinesly obrovský průlom v počítačovém průmyslu – zejména pak v segmentu herních notebooků. V posledních několika letech jsme toho ostatně byli očitými svědky,” říká Jeff Lo, generální ředitel pro spotřebitelské počítače/herní segment ASUS pro východní Evropu, Blízký východ a Afriku. “Když vidím, jak stále víc a víc lidí používá tyto úžasné tenké a výkonné laptopy ve svém každodenním životě, přináší to obrovskou spoustu vzrušení a dobrých pocitů, které stály za zahájením akce #DayOnewithROG pro studenty v celém regionu!”

Vyberte si z devíti ROG notebooků s procesory Intel

Co se týká výběru počítače, každý student vyžaduje něco jiného, má jiné preference. Někteří potřebují výpočetní výkon pro tvorbu obsahu a kurzy STEM, jiní doufají, že budou hrát bez zpoždění – buď ve volném čase, nebo jako členové univerzitního e-sportového týmu. Pro studenty, kteří hledají průvodce při nákupu, vyvinula společnost ROG algoritmus, který jim na základě jejich potřeb doporučí jeden z našich prvotřídních notebooků. Uživatelé si mohou v nástroji vybrat až tři funkce, jako jsou například celodenní výdrž, tvorba obsahu nebo lehká konstrukce, a získat doporučení herního notebooku s označením 2022, doplněné o videa, specifikace a odkaz na nákup.

Nabídka spolehlivých ROG notebooků je ideální pro studenty, kteří potřebují novou výbavu do školy. Do akce je zařazeno devět herních notebooků ASUS s procesory Intel: ROG Strix SCAR 15, ROG Strix SCAR 17, ROG Strix SCAR 17 SE, ROG Zephyrus M16, ROG Flow Z13, ASUS TUF Dash F15 a ASUS TUF Gaming F15/F17.

Získejte ROG batoh a mnoho dalších odměn

Při nákupu u zúčastněných prodejců obdrží zákazníci, kteří zadají propagační kód z webové stránky #DayOnewithROG, také batoh ROG. Nabídka přitom platí až do vyčerpání zásob.

Studenti se mohou do soutěže #DayOnewithROG zapojit také sdílením komentáře na lokálních ROG účtech sociálních sítí, a to označením tří přátel v komentářích a použitím hashtagu #DayOneWithROG. Výherci získají digitální herní dárky (ty se mohou v jednotlivých zemích lišit) nebo špičkový herní notebook ASUS TUF Dash F15. Uživatelé se mohou přihlásit do 30. září 2022, vítězové pro každou zemi budou vyhlášeni začátkem října na lokálních ROG účtech sociálních sítí.
Veškeré informace o promo kampani #DayOnewithROG naleznete na oficiálních webových stránkách zde: https://www.dayonerog.com/.