Petr Kotvald má nový hit a připravuje pro diváky Recitál.

Kdo by neznal jméno jednoho z nejpopulárnějších interpretů druhé poloviny osmdesátých let a krále diskoték v letech devadesátých, Petra Kotvalda.

Jeho kariéra začala v osmdesátých letech. V tomto období došlo i ke spolupráci s Hanou Zagorovou a Stanislavem Hložkem, ze které má Petr na kontě nejprodávanější singl všech dob za hit Holky z naší školky.

Pak přichází, koncem osmdesátých let, sólová dráha. Přichází spolupráce s Jindřichem Parmou a Pavlem Cmíralem a vznikají hned hity jako Je v tahu, Kde kdo je dál, Milujem se čím dál víc, Satelit,… V roce 1997 vydává Petr velice zajímavé album Pan Zpěvák, na kterém jsou podle Petra tzv. pop šansony. V roce 2000 Petr vydává další mega hit, Mumulend.

V posledních letech se zpěvák obklopil partou mladých muzikantů, se kterou vydal již album LX, v roce kdy slavil kulaté jubileum. S touto mladou partou chystá Petr další album, z kterého je i singl, Tak pojď… už můžem, ke kterému nedávno vznikl i videoklip. Na ten se můžete podívat na Youtube. K novému klipu Petr prozradil: Léto a prázdniny ve mně odjakživa evokují  volnost a svobodu…a letní lásky. A taky nějakou tu lumpárnu k tomu. Prostě, chuť se bavit.  Já osobně mám dlouhé letní dny spojené s pohybem a setkáváním se s novými lidmi a přáteli.  Bezbřehou  volnost  vidím jako takovou spanilou jízdu krajinou a to nejlépe v kabrioletu  se staženou střechou.  A tak se nabízelo, takovou roadmovie  v TAXI  pro všechny, které jsem potkal a nasbíral u cesty, natočit.   Šťastnou cestu všem! Tak pojď…už můžem! “

V červenci Petr Kotvald oslavil 63. narozeniny. Tento věk by mu málokdo hádal. Na pódiu při svých vystoupeních to dokáže rozbalit, jako by mu nylo o 30 let míň.

Nejen pro své příznivce připravil Petr nový program s názvem Recitál. Diváci se mohou těšit na stále oblíbené Petrovi hity, ale také na již zmíněné pop šansony. Recitál bude prostě plný překvapení. „Na tento Recitál se moc těším. A taky se těším na všechny, kdo se přijdou podívat. Co budu zpívat? Nechte se překvapit. Pro některé to bude určitě překvapení“, dodal s úsměvem Petr Kotvald.Premiéra bude 6. října 2022 od 19 hodin v Divadle Na Maninách. Vstupenky můžete zakoupit na Ticketportal.cz.