HP spouští kampaň „Doporuč známému“. Zákazníci a jejich známí mohou díky HP Instant Ink tisknout 3 měsíce zdarma

Praha, 11. listopadu 2022 – Společnost HP informuje o zahájení nové propagační akce „Doporuč známému“, která umožňuje předplatitelům služby Instant Ink a novým zákazníkům, kteří si službu objednají na jejich doporučení, získat 3 měsíce předplatného zdarma (odměna pro doporučujícího i pro nového zákazníka).

Postup je jednoduchý a všichni předplatitelé služby Instant Ink mohou kód s doporučením získat na svém osobním panelu Instant Ink na stránkách HPInstantInk.com. Po přihlášení ke svému osobnímu účtu Instant Ink najdou uživatelé na panelu svůj osobní doporučující odkaz s jedinečným kódem, který mohou sdílet se svými přáteli nebo rodinou jakožto potenciálními novými předplatiteli. Každé nové předplatné služby Instant Ink, aktivované prostřednictvím personalizovaného odkazu či kódu „Doporuč známému“, zaručí 3 měsíce předplatného zdarma stávajícímu předplatiteli, jenž odkaz s pozvánkou či kód sdílel, a rovněž novému předplatiteli, který získaný odkaz či kód použil k registraci nového předplatného. Tato tříměsíční propagační nabídka pro doporučující i nově zaregistrované předplatitele je časově omezená a trvá do 31. ledna 2023.

Nová kampaň k předplatnému HP Instant Ink je cílená na stávající zákazníky a bude trvat až do 31. 1. 2023,“ vysvětluje Marek Sojak, Print marketing manager pro Českou a Slovenskou republiku. „Skládá se ze dvou částí – akviziční a retenční. Každý nový předplatitel zaregistrovaný na základě doporučení získá na vyzkoušení tříměsíční předplatné HP Instant Ink zdarma a stejnou odměnu získá náš stávající zákazník, který doporučení odešle.“

V propagační akci „Doporuč známému“ není omezeno, kolika potenciálním novým zájemcům může každý z předplatitelů službu Instant Ink doporučit. Nabídka bezplatného využívání této služby po dobu tří měsíců, která je spojena s odměnou za doporučení služby dalšímu uživateli, odpovídá aktuálnímu tiskovému plánu doporučujícího uživatele a nevztahuje se na další vytištěné stránky v případě, že uživatel překročí počet stránek stanovený v jeho měsíčním plánu. Každý nový předplatitel zaregistrovaný na základě doporučení obdrží zdarma tříměsíční předplatné odpovídající plánu zvolenému uživatelem, který mu službu doporučil.

Předplatné služby Instant Ink od společnosti HP poskytuje zákazníkům záruku bezstarostného tisku s jistotou, že budou mít inkoust nebo toner po ruce vždy, když je potřebují, a umožňuje jim ušetřit až 70 % inkoustu a až 50 % toneru. Služba HP Instant Ink vychází z počtu stran vytištěných za měsíc, nikoli z počtu použitých kazet, a předplatitelé si mohou vybrat plán odpovídající jejich měsíčnímu objemu tisku. Z nabízených možností si vybere každý uživatel bez ohledu na to, kolik stran vytiskne. Tiskové plány začínají na 29 Kč za 10 stran měsíčně včetně inkoustu nebo toneru, bezproblémového doručení a předplacené recyklace. Uživatelé mohou svůj tiskový plán kdykoli zrušit nebo změnit. Další podrobnosti najdete na internetových stránkách HPInstantInk.com.

O společnosti HP

HP Inc. je technologická společnost, která věří, že i jeden mimořádný nápad má sílu změnit svět. Její portfolio produktů a služeb v oblastech osobních počítačů, tiskáren a řešení pro 3D tisk pomáhá tyto myšlenky realizovat. Více informací o HP Inc. naleznete na http://www.hp.com.

Tagged