Sterilizátory Deveroux bezpečně vydezinfikují roušky, telefony, brýle a další předměty

Povrch mobilních telefonů pokrývá obrovské množství bakterií, plísní a kvasinek. Podobně je to s dalšími věcmi, které každý z nás denně používá, jako například klíče, brýle, zubní kartáčky nebo roušky. Sterilizátory Deveroux pomáhají bezpečně a účinně zbavit všechny uvedené předměty nežádoucích mikroorganismů pomocí UV záření.

Brno, 1. července 2020 – V souvislosti s celosvětovou koronavirovou pandemií vzrostl v posledních měsících výrazně důraz na dezinfekce a udržování osobní hygieny. Podle nedávné studie britské společnosti Initial Washroom Hygiene je například na povrchu mobilních telefonů průměrně 1 479 kolonií bakterií. To je asi sedmkrát víc než na záchodovém prkénku. Pomocí sterilizátorů Deveroux lze snadno udržovat smartphony, roušky, klíče, brýle, zubní kartáčky a další věci denní potřeby hygienicky čisté. Ke sterilizaci využívají UV záření s vlnovou délkou 253,7 nm a jsou vhodné pro všechny předměty, včetně elektroniky nebo zdobených roušek, které nelze vyvařovat.

Multifunkční UV sterilizátor Deveroux MS1688-8 je vybaven UV lampami, které zbaví povrchy vložených předmětů během maximálně 5 minut až 99,9 % bakterií a virů. Napájení je řešeno pomocí běžného micro USB konektoru a vnitřní prostor o velikosti 17 × 10 × 3 cm pojme i velký mobilní telefon. Ovládání je velmi jednoduché: stačí vložit předmět, zavřít víko a stiskem tlačítka spustit proces sterilizace. Ukazatel zobrazuje průběh činnosti, přesný čas potřebný k dokonalému hygienickému vyčištění závisí na konkrétním předmětu.

Sterilizátor Deveroux WIC68 s vnitřním prostorem 18,2 × 10 × 4 cm umožňuje ošetření větších předmětů, a navíc plní funkci bezdrátové dobíječky smartphonů nebo jiných zařízení kompatibilních s technologií Qi. Dobíjení se spustí automaticky po položení přístroje na víko sterilizátoru.

Sterilizátory Deveroux jsou k dispozici v e-shopu superveci.cz a dalších obchodech. Koncová doporučená cena modelu MS1688-8 je 1 090 Kč a sterilizátor kombinovaný s bezdrátovou dobíječkou Deveroux WIC68 stojí 1 699 Kč.

O společnosti Satomar

Společnost Satomar se již šestým rokem zabývá dovozem, prodejem a distribucí mobilních telefonů, tabletů a dalších elektronických zařízení či příslušenství. Za dobu svého působení uvedla na trh úspěšně LCD tablety Ainol či Pipo, elektronické zápisníky Boogieboard, mobilní telefony Cube 1, Cubot nebo Oukitel, dětské hodinky s GPS Abardeen, počítačové příslušenství pod vlastní značkou Beik či minipočítače Remix. Kromě toho se společnost soustředí i na OEM výrobu pro své partnery.