K2 atmitec již potřetí součástí Cloud Computing Conference

Ostrava, 30. 10. 2012 – Zástupci společnosti K2 atmitec letos již potřetí vystoupí na Cloud Computing Conference, která se koná 6. listopadu v Kongresovém centru U Hájků v Praze (TZ)

Cloud computing přinesl revoluci do světa informačních technologií, změnil zažité postupy i obchodní modely. Držet krok s jeho rozvojem se stává nutností nejen pro společnosti, které jej poskytují, ale také pro jeho uživatele. A právě tyto subjekty se sejdou na Cloud Computing Conference, která představuje vrchol podzimní IT konferenční sezóny.

Společný program se již po první přestávce rozdělí do 2 sálů na odborné prezentace, kde si každý účastník může vybrat témata, která zajímají právě jeho. Program v prvním sále se bude převážně věnovat problematice aplikací a služeb v cloudu. Druhý sál pak bude více zaměřen na problematiku infrastruktury.

S přednáškou na téma Budoucnost ERP systémů v cloudu a dalšími novinkami v oblasti K2 cloud vystoupí Karel Stýblo, technický ředitel K2 atmitec: „Cloud Computing Conference se těší rok od roku většímu zájmu z řad IT specialistů a manažerů. Jsem proto rád, že můžeme být již potřetí její součástí a nabídnout účastníkům vlastní zkušenosti s provozováním datového centra a služeb s ním spojených.“

Bohatý program doplní rozsáhlý výstavní prostor, kde se návštěvníci budou moci setkat se zástupci dodavatelských firem a diskutovat o konkrétních potřebách či problémech.

Více informací o konferenci naleznete zde.

O společnosti K2 atmitec

Společnost K2 atmitec s.r.o. vznikla v roce 1991 a po dlouholetém působení na trhu informačních technologií patří mezi přední výrobce a dodavatele informačních systémů. Postupem času společnost rozšířila pole své působnosti a nyní se na trhu profiluje jako dodavatel komplexních ICT řešení šitých na míru zákazníka. Společnost zaměstnává špičkové programátory, vysoce kvalitní projektové manažery a konzultanty, kteří profesionálně řídí implementaci do prostředí zákazníka. V současnosti pracuje jen s IS K2 více než 13 000 uživatelů v rozmanitých společnostech v různých zemích světa.