Nové Osobnosti.cz jsou hotovy

Společnost TISCALI MEDIA, a.s. dokončila vývoj nové verze populárního komunitního webu Osobnosti.cz. Po třech měsících provozu nového designu byly zapracovány nejčastější připomínky uživatelů a z Osobností se tak stal plnohodnotný bulvárně-zábavný server. (TZ)

Změny spočívají především v posílení redakčního obsahu a novém designu, který dává více prostoru článkům a zpříjemňuje uživatelům používání stávajících i nových funkcí webu. „Osobnosti.cz jsou jedním z našich nejdůležitějších projektů, jak z pohledu návštěvnosti, tak z hlediska zájmu inzerentů. Proto jsme jejich redesignu a stanovení nového konceptu věnovali maximální pozornost a dostatek času,“ říká Michal Kubík, výkonný ředitel TISCALI MEDIA, a.s.

Nová verze Osobnosti.cz byla ve vývoji více než osm měsíců a jde o dosud nejnáročnější proměnu služby, kterou tým TISCALI MEDIA, a.s. provedl po nástupu Michala Kubíka na post výkonného ředitele. Osobnosti.cz budou i nadále fungovat jako komunitní web, kde se mohou uživatelé sdružovat do fanklubů jednotlivých populárních osobností. Vývojářské práce na webu ale přechodem z beta fáze neskončily – v nejbližších týdnech dojde k zásadnímu vylepšení fotogalerií a i do budoucna se budou vývojáři a grafici TISCALI MEDIA, a.s. věnovat dalšímu rozvoji serveru.

„Cílem nových Osobností je nabídnout našim návštěvníkům plnohodnotný web o celebritách, na kterém najdou vše, co je může zajímat. Naší výhodou je rozsáhlá databáze informací, fotografií a videí významných českých i zahraničních osobností, kterou jsme sbírali několik let,“ dodává Kubík.

Nové Osobnosti.cz představují další ze série změn, které byly v TISCALI MEDIA, a.s. nastartovány v uplynulých dvou letech. Změny započaly redesignem herního webu Games.cz, domovské stránky Tiscali.cz a vytvořením intuitivní navigační lišty v záhlaví všech webů portfolia. V dalších plánech společnosti figuruje spuštění internetové televize nebo relaunch populární filmové služby Dokina.cz.

O Tiscali Media, a.s.:

Tiscali Media, a.s. je provozovatelem portálu Tiscali.cz a internetových médií jako Games.cz, Osobnosti.cz, Dokina.cz, Doklubu.cz, Nasepenize.cz nebo iFaster.cz. Měsíčně baví téměř dva miliony lidí. Záměrem je přinášet kvalitní zábavný obsah uživatelům a jasnou přidanou hodnotu inzerentům. Pro zaměstnance, spolupracovníky i partnery vytváří inspirativní prostředí a dobré vztahy.