V Praze proběhla 8. Affiliate konference

V Praze prostorách Františkánského kláštera proběhla 5. listopadu 8. Affiliate konference, největší akce svého druhu ve střední a východní Evropě. Přednášky zahrnovaly mimo jiné témata zabývající se responzivním designem newsletterů, copywritingem a zkušenosti s affiliate programy z evropských zemí. Přednášející se také věnovali tomu, jak řídit on-line projekty, možnosti využití WordPressu či možnostem PPC na Facebooku. Nechyběly ani praktické zkušenosti s affiliate programy. Více na www.affiliatekonference.cz. (TZ)

Na fotografii č.1 je Robert Studený, COO, VIVnetworks.com a Tomáš Dekan, Affiliate Manager, VIVnetworks.com

Na fotografii č.2 je pohled do přednáškového sálu 8. Affiliate konference.

O společnosti VIVnetworks.com

VIVnetworks patří na českém, slovenském, polském a maďarském trhu mezi silné hráče na poli Affiliate marketingu. Využívá k tomu technologii  CJ Affiliate by Conversant (dříve Commission Junction). Ke klientům na českém trhu patří známé značky jako například KASA.cz, ZOOT.cz, OTTO-shop.cz, ČEDOK, Tchibo, TESCOMA.cz, BATA.cz, ALLIANZ.cz, NAKUPVAKCI.cz, Sfinance.cz, mBank.cz, Astratex.cz a další. Významně se podílí na rozvoji trhu výkonnostního marketingu pořádáním workshopů a konferencí. Více informací naleznete na www.vivnetworks.com.

O společnosti VIVmail.cz

Společnost VIVmail.cz byla založena v roce 2013, aby převzala e-mailingové aktivity společnosti VIVnetworks.com (*2009), která je v současné době sesterskou firmou zaměřující se na affiliate marketing. VIVnetworks.com je lídrem v affiliate marketingu v ČR a SR. Když VIVmail.cz převzal začátkem roku 2013 aktivity v inteligentním e-mailingu, tak službu využívalo 12 klientů. Do 12ti měsíců si tým VIVmail.cz vybralo už přes 35 firem. Mezi klienty VIVmail.cz patří společnosti jako například Feedo, O2, Nutricia, Tescoma, Vodafone, ČSOB, Foto Škoda, a další. Společnost VIIVmail je také pořadatelem Emailing konference – první specializované konference v ČR, zaměřené na taktiky a technologie e-mailingové komunikace. Více informací na www.vivmail.cz.