Creative Dock bude spolupracovat se ŠKODA Digital Lab. Bude stavět jednotlivé digitální projekty

Creative Dock bude pro největší českou firmu, automobilku ŠKODA, stavět některé nové digitální projekty. V rámci rozvoje ŠKODA Digital Lab se bude Creative Dock podílet na rozvoji několika individuálních projektů týkajících se dopravy pro děti, sdílení vozů nebo prohlubování jejich konektivity. (TZ)

2016-09-07 14_03_32-CreativeDock

ŠKODA posiluje svou schopnost inovovat a svou vývojovou kompetenci na poli digitalizace. S rychlým rozvojem v této oblasti jí má pomoci také Creative Dock. Ten bude pro značku ŠKODA vyvíjet například projekt na sdílení aut nebo řešení pomáhající s přepravou rodinných příslušníků (dětí a prarodičů) po městě.

“Jsme velmi rádi, že se můžeme stát partnerem ŠKODA Digital Lab. Creative Dock patří ve střední Evropě ke špičce v inovacích a stojíme za projekty, které míří vysoko. Spolupráce se značkou ŠKODA je výzva. Tři projekty, které jsou ve fázi vývoje prototypů, vede velice zkušený tým, takže se všichni těšíme na výsledky,” říká Martin Pejša, CEO Creative Dock.

O Creative Dock

Creative Dock Martina Pejši je firma, která staví další firmy. Zaměřuje se na vytváření startupových projektů pro velké korporace a investory. V jeho rámci vzniklo již několik malých firem, které na trh přinášejí inovativní služby obvykle postavené na jednoduché online platformě, kvalitní zákaznické péči a originální komunikaci.

Mezi projekty vytvořené v Creative Docku patří například Zonky, Sečteno, Single Case, KupNajisto a další. V současné době v Creative Docku pracuje 250 lidí, kteří pracují na jednotlivých projektech.