ASRock vydal patch pro opravu chyby procesorů Skylake

Praha, 26. leden 2016 – Intel nedávno potvrdil, že procesory Skylake přestávají korektně pracovat, resp. zmrazí systém při některých  komplexních pracovních úkolech, například při zátěžových benchmark testech Prime95. (TZ)

I když většina uživatelů počítačů Prime95 asi nikdy nepoužije a také nikdy nezatíží systém natolik, aby k této chybě došlo, vydal ASRock aktualizaci BIOS, která tenhle problém řeší na všech jejich základních deskách řady Intel 100. Po včasné aktualizaci BIOSu, si tedy tohoto zádrhelu nikdy nevšimnete.

ASRock Z170 Extreme7+ úspěšně prošel testem Prime95.

Více informací najděte na:

http://www.asrock.com/

O společnosti

Společnost ASRock Inc. byla založena v roce 2002 a specializuje se na oblast základních desek. Svou značku cílevědomě buduje na konceptu 3C – “Creativity, Consideration, Cost-effectiveness”. Neustále posouvá hranice výroby s ohledem na životní prostředí vyvíjí ekologické produkty.

ASRock v současnosti patří mezi tři největší výrobce základních desek. Rychle rostoucí společnost se sídlem v Taipei na Tchajwanu má pobočky v Evropě i USA. Mladá a dynamická společnost zaměřuje svou produkci na segmenty od vstupních modelů po hlavní proud a získává celosvětovou pověst.