HP urychluje transformaci zdravotnictví

Společnost HP představila nové portfolio řešení, která jsou zaměřena na flexibilitu a efektivitu ve zdravotnických firmách.

Nová řešení HP Digital Health těží z rozsáhlého portfolia produktů, řešení a partnerství společnosti HP. Zdravotnickým institucím umožní urychlit změny a inovace, dosáhnout vyšší provozní efektivity, lépe koordinovat celkovou poskytovanou péči a stát se vysoce pohotovými profesionály využívajícími nejmodernější technologie řešení Instant-On Enterprises. (TZ)

„Rozsáhlé předpisy a měnící se podmínky ve zdravotnictví přímo vybízejí firmy působící v tomto oboru k reorganizaci svých týmů, aby mohly dosáhnout lepší koordinace a spolupráce se zdravotnickými zařízeními,“ řekl Scott Lundstrom, viceprezident skupiny IDC Health Insights. „Přístup společnosti HP k pohotově fungujícímu zdravotnictví by měl pomoci řešit a zjednodušit přechod organizací působících v oblasti zdravotní péče na požadovanou úroveň efektivity.“

Portfolio HP Digital Health obsahuje následující řešení:

  • HP Digital Hospital 2.0: Komplexně řeší technologické potřeby nejsložitějších a nejdůležitějších složek poskytování péče v lůžkových zdravotnických zařízeních. Řešení HP Digital Hospital bylo nově aktualizováno o rozšířený framework a formální referenční architektury. S využitím technologické konvergence vytváří vysoce integrované prostředí pro vysoce dostupný, „všudypřítomný“ a pohotový přístup k informacím.
  • HP Health Solution Center: Toto nové zařízení v texaském městě Plano umožňuje společnosti HP, jejím zákazníkům a partnerům spolupracovat v robustním prostředí informačních a komunikačních technologií. Centrum poskytuje bohaté možnosti praktických prezentací a testování, které jsou zásadní pro vývoj otevřených, standardizovaných zdravotnických řešení a technologií.
  • HP V-Health (Virtual Health Management): Tento nový soubor řešení se zaměřuje na ambulantní a domácí prostředí. Nabízí nástroje umožňující zdravotnickým organizacím připojit pacienty k přístrojům na monitorování jejich zdraví a poskytovat jim péči kdykoli podle potřeby.

Řešení HP Digital Hospital 2.0 a V-Health umožňují koordinaci péče napříč celým zdravotnickým „ekosystémem“ zahrnujícím nemocnice, ambulantní kliniky, rehabilitační centra, domy s pečovatelskou službou či ordinace.

„Firmy působící v oboru zdravotnictví dnes používají spoustu různých systémů, nástrojů a aplikací, které ovšem nejsou vzájemně propojeny ani integrovány,“ řekl Sandeep Johri, viceprezident pro strategii a řešení, HP Enterprise Business. „Nové ucelené portfolio řešení HP Digital Health jim umožňuje efektivně koordinovat péči v rámci širší zdravotnické komunity.“

Řešení Instant-On Enterprise umožňuje firmám využívat technologie při veškeré spolupráci se zákazníky, zaměstnanci, partnery a občany. Produkty HP Digital Health poskytují jasnou vizi a plán toho, jak mohou zdravotnické firmy dosáhnout větší provozní efektivity, urychlit nasazování inovací, minimalizovat rizika a zlepšit celkovou kvalitu služeb.

O společnosti HP

HP neustále vytváří nové příležitosti pro uplatnění technologií, které významně ovlivňují jednotlivce, firmy i celou společnost. Jako největší technologická firma světa nabízí HP špičkové produkty zahrnující tisková řešení, osobní výpočetní techniku, software, služby a IT infrastrukturu. Další informace o společnosti HP (NYSE: HPQ) jsou k dispozici na webu www.hp.com.

Tagged