Balíček map Crysis 2 Retaliation nyní ke stažení

Fanoušci Crysis 2 si dnes mohou opět navléknout Nanosuit a vyrazit do ulic New Yorku na mapách nového balíčku Retaliation. Ten obsahuje čtyři mapy známých lokalit, na nichž se odehrává svižná multiplayerová kampaň, která přinesla Crysis 2 dosud nevídaný úspěch u herních kritiků i hráčů. Nové mapy v DLC Retaliation zahrnují „Park Avenue“, „Transit“, „Shipyard“ a „Compound“. (TZ)

V Crysis 2 zasáhne New York City série klimatických katastrof následovaných epidemií, která v krátkém čase drasticky zredukuje jeho populaci. Za této situace se v ulicích města objeví agresivní mimozemšťané a uvrhnou metropoli do ještě hlubšího chaosu a zkázy. Na tomto bitevním poli již hráči nebudou omezeni na pouhé střílení a vrhání granátů, ale budou moci využívat apokalyptické prostředí New York City jako virtuální „hřiště“ a proměnit se zde v ničivé zbraně.

Balíček Retaliation lze ode dneška stahovat ve verzích pro Xbox 360® a PC za 800 Microsoft Points, resp. $9.99. Další instrukce ke stažení nového DLC pro PC naleznete na http://crysis.ea.com. Na PlayStation®Network bude balíček k dispozici později.

Další informace o Crysis 2 naleznete na www.ea.com/cz/crysis-2. Dění okolo hry můžete sledovat i na stránkách sociálních sítí pro české a slovenské fanoušky titulů EA, konkrétně na Twitteru www.twitter.com/eaczech a Facebooku www.facebook.com/crysis.czsk.

Tagged